Napisano 15 Kwiecień 200915 l Długo się zastanawiałem nad moim projektem na bitwę. Zdecydowałem, że będzie nią maszyna do spełniania życzeń. Kto by nie chciał urządzenia które daje to czego pragniemy za jednym pociągnięciem dźwigni:p Edytowane 15 Kwiecień 200915 l przez DiM
Napisano 15 Kwiecień 200915 l Autor Myślałem ze będziesz wzorował się na maszynie z serialu :P Jaki serial masz na myśli??
Napisano 15 Kwiecień 200915 l Autor Zrobiłem szkic jak planuje zrobić scenę. Ze względu na mój wątpliwy talent plastyczny (zwłaszcza kiedy na rysunek poświęcam 10 minut) po rysunku omówię wygląd sceny. Scena będzie przedstawiać dzieciaka w pokoju pełnym zabawek. Pokój wygląda jak po przejściu tornado, a dzieciak stoi przy maszynie życzeń i "produkuje" kolejne zabawki. Całość będzie w klimacie bajkowym: dzieciak będzie miał wątłe ciało i dużą głowę. Proporcje przedmiotów będą zaburzone jak to w niektórych bajkach.
Napisano 16 Kwiecień 200915 l Coś mi się tytuł pokręcił :P http://www.filmpolski.pl/fp/index.php/126474
Napisano 17 Kwiecień 200915 l Autor Pierwszy koncept pomieszczenia dokładnie to jednego mebla:p. Wiem że trochę za mocne światło wyszło, a co do samego ujęcia będę chyba dążyć do widoku jak na szkicu czyli ujęcie obejmujące 3 ściany ale z kamery bardziej przy ziemi. Co do samej postaci jeszcze myślę nad jej wyglądem i wkrótce zamieszczę.
Napisano 22 Kwiecień 200915 l AngelOfDeath_200--> porownaj z krawedzial scian w rogu, odrazu okaze sie ze tak mialo byc.
Napisano 1 Czerwiec 200915 l http://www.filmpolski.pl/fp/index.php/126474 :Dtaa pamiętam ten serial fajny był:D co do pracy to zdecydowanie zmniejszyć trzeba oświetlenie, nic nie widać, może na początek dawać zwykłe oświetlenie i bez materiałów, łóżko i drabina musisz zmienić są za duże i nie wyglądają naturalnie, szczególnie drabina szczeble ma za duże, no troche pusto jest w tym pokoju, jak masz problemy z wymiarami to polecam miarke i ewentualnie wzoruj się na meblach które masz u siebie w pokoju, żeby zachować proporcje, przez to praca będzie wyglądała bardziej realistycznie, wiarygodnie