Mulholland Napisano 16 Kwiecień 2009 Napisano 16 Kwiecień 2009 Witam Włączyłem oststnio materiały arch & design MR i ku mojemu zdziwieniu przy wyborze templateów nic się nie dzieje, nie pojawia się wybrany materiał. Tylko coś w rodzaju plastikowego dafaulta. Poszukałem w necie na ten temat i podobno jest coś ze znikającymi bibiotekami ale w moich katalogach biblioteki są. Nie wiem w czym problem. - używam 3ds maxa 2009 - gdzieś ktoś napisał że w tej wersji nie ma gotowych materiałów arch i design, ale nie chce mi się w to wierzyć, skoro są na liście. - jeszcze jest taka opcja że biblioteka jest ale uszkodzona - niestety używam wersji 30 dniowej więc nie mogę z pliku exe po prostu wydobyć samej biblioteki. Czy ktoś wie w czym problem i jak to przeskoczyć? Pozdrawiam.
tijo Napisano 21 Kwiecień 2009 Napisano 21 Kwiecień 2009 sprawdz czy masz w folderze Program Files\Autodesk\3ds Max 2009\materiallibraries plik mrArch_DesignTemplates.mat jezeli jest, mozliwe ze został nadpisany wtedy pozostaje reinstalka maxa albo skopiowanie od kogos tego wlasnie pliku i zastąpienie
Rekomendowane odpowiedzi