Lukasz_D Napisano 16 Kwiecień 2009 Share Napisano 16 Kwiecień 2009 Juz mnie zaczyna to bardzo wpieniac ... jak to zrobic zeby te okna sie same nie przestawialy z TOP LEFT RIGHT FRONT BACK itd. do PERSPEKTYWY !!! ??? JAK TO NAPRAWIC ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zgred Napisano 16 Kwiecień 2009 Share Napisano 16 Kwiecień 2009 Jak się przestawiają, w jakich sytuacjach? Napisz coś więcej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukasz_D Napisano 16 Kwiecień 2009 Autor Share Napisano 16 Kwiecień 2009 no wlasnie mysalem ze to ja cos poprzestawilaem ... ale bylem zmuszony zrobic formata niedawno i dzis zainstalowalem 3d studio max 9 i ta sama sytuacja ... mysalem ze moze trzymajac jakis klawisz sie to zmienia ale nie ... wystarczy ze np. wyjde z pelnego podglodu perspektywy i okno top zmienia sie na perspective samo z siebie ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Filip Napisano 16 Kwiecień 2009 Share Napisano 16 Kwiecień 2009 Mam i miałem to samo na wszystkich maxach, najlepiej jest powstawiać referki na plany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi