renderproxy Napisano 22 Kwiecień 2009 Napisano 22 Kwiecień 2009 (edytowane) Witam, Mój pierwszy ekshibicjonizm na forum:) Wkurzony nachalną reklamą banków wokoło... w przypływie emocji popełniłem coś takiego. :) Pozdrawiam upadte: 1.09.2009 dawno mnie nie bylo :0 kolejny moj pokaz na forum:) 09.09.2009 kolejny update XERO MAN - nowe odcinki już wkrótce! ;) Edytowane 10 Wrzesień 2009 przez renderproxy kolejny update
SBT77 Napisano 22 Kwiecień 2009 Napisano 22 Kwiecień 2009 Oho, moja branża... ;) (żeby była jasność, uprzejmie informuję iż nie jestem diabłem)... Wykonanie właśnie takie jak lubię najbardziej, a przy okazji jest zabawnie. Dam 4*, bo szczerze mi się spodobało...
renderproxy Napisano 1 Wrzesień 2009 Autor Napisano 1 Wrzesień 2009 dodalem rysunek a stary zniknal.. ehhh technologia mnie stresuje :(
SBT77 Napisano 1 Wrzesień 2009 Napisano 1 Wrzesień 2009 Ekstra - taki pop-art się z tego zrobił :) Jakoś lubię taką stylistykę, w połączeniu z humorem gra jak mało co. Żeby dodać kroplę goryczy - tego tatuażu to ja nie kumam... Strasznie się to dziwnie odcina... Wrzucaj pan tego więcej, bo dobre :D
Rekomendowane odpowiedzi