pastor44 Napisano 23 Kwiecień 2009 Share Napisano 23 Kwiecień 2009 Witam Od jakiegos czasu mam problem z zresetowaniem materiałów na standardowe. Po odpaleniu maxa mam zbiór starych z moich poprzednich prac a po resecie pojawiają się materiały z od razu wybranym arch+design Chciałbym zeby były one po prostu standardowe. Proszę o pomoc Pastor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bielik93 Napisano 23 Kwiecień 2009 Share Napisano 23 Kwiecień 2009 Teżmialem kiedys taki problem i sam nie wiem jak mi sie to udalo ale wrocilem do standardowych. Pamietam ze skasowalem jakies pliczki ale nie jestem pewien. ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirach Napisano 23 Kwiecień 2009 Share Napisano 23 Kwiecień 2009 Customise > CustomUI and Default Switcher. Tam sobie wybiez standardowego Max. Prawdopodobnie miales wybrane Max.mentalray ten preset daje Arch&Design jako standardowy material. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi