Rogal Napisano 24 Kwiecień 2009 Share Napisano 24 Kwiecień 2009 Witam serdecznie. Ostatnio tworze sobie taką wizualizacje sypialni. Na razie jest mało, ale prosiłbym o ocene tego co jest :) Została mi najlepsza zabawa z meblami xD Wiadomo, jeszcze trzeba ustawić światło. Osobiście nie pasuje mi klamka u drzwi, ale nie za bardzo wiem jaki material jej dac :D Dobra oceniać :P http://ifotos.pl/uploaded/106884.jpg Edit: Oczywiście wszystko renderowane w YafRay - czas jakieś 30min Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 24 Kwiecień 2009 Share Napisano 24 Kwiecień 2009 trzymaj proporcje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirach Napisano 24 Kwiecień 2009 Share Napisano 24 Kwiecień 2009 Rzeczywiscie bardzo malo do oceny. Proporcje drzwi sa dziwne, wydaja sie za szerokie, mapowanie na drzwiach tez wypadalo by poprawic. Pierw wrzuc troche modeli tam, pozniej zacznij sie bawic w renderowanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rogal Napisano 24 Kwiecień 2009 Autor Share Napisano 24 Kwiecień 2009 Dobra to zabieram się do roboty :D ale oceniajcie dalej... A co do drzwi to mogą się wydawać za szerokie, ale to wina framugi :D Trzeba coś na to poradzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi