Napisano 19 Marzec 200421 l Witam Wszystkich , niedawno wystawiłem tą pracę w dziale : \"finished ... \" , ale postanowiłem ją poprawić , z waszą pomocą , do zadawalających mnie rezultatów.Jest to scena , w której prezentuję motor Ducati w pomniejszonym formacie , który ma stać na półce i dlatego stoi na podstawce. Co do takich odblaskowych tekstur , to zamierzam przy tym zostać , bo sam chciałbym mieć taki motorek \"świecący \" na moim biurku ;) .Jak będe kończył pracę to dodam DOF\'a , ale póki co jest on zbędny.Jest to wersja nie w pełni złożona , o czy mogą świadczyć felga , koło i kawałek lampy na podłożu.Co do innych elementów to powoli je robię :]. Prezentuję tutaj próbny render , proszę o kometarze
Napisano 19 Marzec 200421 l Autor Tzn. jeśli chodzi o te nie złożone elementy to one mają w finalnej wersji pozostać tam gdzie teraz są czyli na podłożu :]
Napisano 19 Marzec 200421 l Usun to odbicie z podloza (nie z podstawki samego motoru tylko z ziemi czy co to ma udawac ) ! I proponuje oswietlenie lepsze, no chyba ze boisz sie pokazac szczegoly tego modelu :P
Napisano 19 Marzec 200421 l Autor Wtorek =>Co do odblasku to czułem ,że mogą być zarzuty , poprawię to albo wrzucę inną teksturkę ,żeby było bardziej realistycznie ;) , póki co nie ten model nie ma za dużo szczegółów , ale też za dużo nie będzie miał , bo to w końcu tylko moedlik na półeczkę :P dzięki za komentarz.
Napisano 19 Marzec 200421 l Hmmmm. Skoro robisz moja \"milosc\" to nie bede Ci dawal spokoju.Po pierwsze co to ma byc ? Po felgach widze ,ze 996 lub 998 a moze i testastretta \"S\", \"R\" siedemsetek nie licze.Gdybys potrzebowal referek to sluze pomoca.:D
Napisano 19 Marzec 200421 l Autor Dzięki Erni , ale zdjęć tego typu w necie jest nieasamowita masa ... Ps. trudno będzie jednoznacznie określić który to będzie model , bo nie zamierzam dawać masy szczegółów na model. pozdrawiam
Napisano 19 Marzec 200421 l Autor Erni dzięki ,że mnie dobiłeś tym zdjęciem :] ... A teraz chciałem zapodać jeden nowszy render bez tekstur , tylko jedna rzecz się zmieniła ,a minowicie dodałem skończony modelik nissana skyline\'a do sceny.Wiem ,że to już nie jest Ducati , ale co o tym myślicie.Ducati oczywiście kończę , i dodaję pewne elementy , ale to za jakiś czas pokażę.Render bez tekstur i z ciulowym światłem , ale nie mam już czasu bo zmykam na lumpy :P Pozdrawiam
Napisano 20 Marzec 200421 l Autor chveti=> dzięki ,że doceniłeś przynajmniej jeden element moich wypocin :P Zombo =>przecież pisałem ,że jest mało szczegółów , i nie wiele więcej będzie , ale cały czas nad tym pracuję Dzięki za komentarze Pozdrawiam
Napisano 20 Marzec 200421 l Autor Przez Wasze komentarze jeszcze dojdzie do tego ,że nie będzie w tej scenie motoru tylko sam samochód :P ... pozdrawiam
Napisano 20 Marzec 200421 l Autor mały samochodzik na biurko z neonami ? ,to będzie conajmniej dziwne ,ale jak skończę modelowanie to się coś na ten temat pomyśli ...
Napisano 22 Marzec 200421 l chveti ma racje autko wyglada lepiej i ja mam te z taki samochodzik na pulce z neonami
Napisano 22 Marzec 200421 l Z tego co widze to nissan skyline cos jakby w wersji JGTC... i neony ladowac do takiej fury :/ raczej niebardzo to pasuje jak dla mnie.
Napisano 22 Marzec 200421 l Autor Mam ostatnio mały miszung w szkole i przy komputerze siedzę ,żeby odebrać pocztę i nic więcej :/ ... ale postaram się wrzucić coś dzisiaj albo najgorzej jutro ... Pozdrawiam