Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Przyszedł mi pomysł na pocztówkę, po paru godzinach coś tam się ukazało... :P Próbowałem zrobić to w barwach zachodu słońca, ale jakoś traciło charakter wiec pozostałem przy sepii.

Pracę daję do zakończonych chociaż pewnie można by ją doszlifować.

Jak zwykle wszelkie uwagi mile widziane.

Pozdrawiam i Aktywnych Wakacji ;)

1240604254.jpg

Edytowane przez Designer79

• Odpowiedzi 3
  • Wyświetleń 1,1k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

wydaje mi sie, ze tlo jest zdecydowanie zbyt umowne i praca przez to staje sie malo czytelna... a pocztowka powinna byc wrecz chyba troche lopatologiczna- tak jak ilustracja w prasie (tak mi sie wydaje przynajmniej w przypadku takiego stylu pocztowki jaki sobie wybrales w tym przypadku). mysle , ze dobrze by bylo gdybys troche bardziej zdefiniowal otoczenie (bo mozemy sie tylko domyslac, ze sa to palmy, morze i plaza..) i oprocz tego moze warto by bylo nieco ochlodzic kolor otoczenia, dzieki czemu pani "wyskoczy" nieco z obrazka (a o to chyba chodzi;]). no i napis pionowy nieczytelny troche- moze zrobic go rzeczywiscie z pionowych liter, a nie z poziomego obroconego napisu... :)

pozdron

Napisano

zgadzam się z Tobą lordbiernac. aż się prosi o jakieś inne kolory... no i poprawiłbym teksturkę z prawej strony dodając głębi przez zmianę rozmiarów pędzla. i pomimo, że napisy też trzeba by poprawić, bo są mało czytelne, to pracka jest przyjemna... pozdrawiam :)

Napisano
  • Autor

Dzięki za wskazówki, popracowałem trochę nad tłem oraz kolorami, a o to efekt...

Zastanawiam się czy nie trzeba by ubrać tej Pani w jakiś kostium - co by nie było zgorszenia :D?

1240868669.jpg

Edytowane przez Designer79