Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Hmm... stykam się czasem w pracy z różnymi nowościami w temacie sprzętu komputerowego, nowościami przynajmniej dla mnie, a jako że potrzebuję nowego gryzonia mam pytanko na temat pewnej 'dziwnej' myszki, mianowicie Elecom Scope Node. Czy ktoś miał styczność, może nawet teraz jej używa? Jakieś opinie?;) Wygląda to tak:

1237457634485109.jpg

123745766781519.jpg

Waham się między tym, logitech'em mx400 i A4tech x7

Pozdr

• Odpowiedzi 4
  • Wyświetleń 3,6k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Nie miałem styczności z tym gryzoniem ale z czystym sumieniem mogę Ci polecić A4tech x7. Stosunek ceny do jakości jest imo świetny. Posiadam wersje X750 Red. Mx 400 też jest dobry ale droższy i nie widzę uzasadnienia jego wyższej ceny. Chyba, że jego kształt ci bardziej odpowiada ale tak poza tym niczym się nie wyróżnia.

Polecam X7 szczególnie jak znajdziesz za ~70zł.

Napisano
  • Autor

Do zeszłego tygodnia jakoś miałem starego A4tech Office 800, działał bez problemu kilka lat, a ile gleb zaliczył, to już nie wspomnę, dlatego właśnie mocno się zastanawiam nad x7, dobrze w łapie leży i właśnie cena jest w okolicach 89-99zł. Logitech mx400 129zł, a ten Elecom Scope już 169zł.

Napisano
  • Autor

Zdecydowałem się jednak na tego Logitech'a MX400;) Świetna, polecam wszystkim!:)

Pozdr