leroo Napisano 26 Kwiecień 2009 Napisano 26 Kwiecień 2009 Witam! Ostatnio dostałem telefon z tp z propozycją przejscia na internet bezprzewodowy, ktory niewatpliwie by mi sie przydal. zaoferowali mi jakiegos nowego liveboxa. nie ukrywam że troche zlego sie naczytalem o nich i dlatego rozwazam mozliwosc kupienia jakiegos d-linka czy linksysa. co polecacie - brac liveboxa czy inny router? pozdarwiam
NV Napisano 26 Kwiecień 2009 Napisano 26 Kwiecień 2009 Mam liveboxa.. nawet jakby Ci do niego dopłacali to sobie odpuść. Zdecydowanie jakiś D-link, linksys.
aduko Napisano 26 Kwiecień 2009 Napisano 26 Kwiecień 2009 Miałem dlinka, później linksysa, a następnie linksysa :) Polecam te firmy, livebox to okrojony sagem. http://www.allegro.pl/item617101068.html Ten model w 100% zaspokoi twoje oczekiwania, prosta instalacja, bez dodatkowych modemów i masz nawet bramkę VoIP :) Ten sprzęt spokojnie wystarczy na ładne pare lat. I co najważniejsze, jak go zainstalujesz to możesz zapomnieć, że go masz :)
leroo Napisano 26 Kwiecień 2009 Autor Napisano 26 Kwiecień 2009 dzieki za odpowiedzi, zapewne odpuszczę sobie liveboxa:)
Rekomendowane odpowiedzi