streaker Napisano 19 Czerwiec 2010 Napisano 19 Czerwiec 2010 za kadrowanie znowu dostane O.P.R. Tak, ale tylko za pierwsze, które kompletnie poziom straciło, reszta jw. - kolorki i kompozycja z ludzikiem bardzo fajna. Drugie co prawda rownież bym skadrował, żeby łódź zbliżyć do mocnego punktu, ale tak jak jest też jest ok :)
THE MANYSH TRAFO Napisano 19 Czerwiec 2010 Autor Napisano 19 Czerwiec 2010 1. kszyfo, ale ładne kolorki i samotny ludzik też daje radę ....., ale tylko za pierwsze, które kompletnie poziom straciło,.... A własnie czytałem ze horyzont nie musi byc idealnie prosto, wiec w koncu jak ?? musi ,czy nie ? drugie poprawione,ciut .
streaker Napisano 19 Czerwiec 2010 Napisano 19 Czerwiec 2010 A własnie czytałem ze horyzont nie musi byc idealnie prosto, wiec w koncu jak ?? musi ,czy nie ? Nie musi... ale tutaj powinien :D
THE MANYSH TRAFO Napisano 19 Czerwiec 2010 Autor Napisano 19 Czerwiec 2010 :D wiec jak to jest ?co to za zasady niedzielne? :D
streaker Napisano 19 Czerwiec 2010 Napisano 19 Czerwiec 2010 :D wiec jak to jest ?co to za zasady niedzielne? :D Wyczucie :D
THE MANYSH TRAFO Napisano 19 Czerwiec 2010 Autor Napisano 19 Czerwiec 2010 mi to trzeba na chłopski rozum wyklarowac !! :)
tweety Napisano 20 Czerwiec 2010 Napisano 20 Czerwiec 2010 jeśli jest w tym jakieś zamierzenie, jakiś plan jakieś cokolwiek, to krzywizna... jak najbardziej. ale lekki spadek na prawo tutaj to zasadniczo bug :)
Rekomendowane odpowiedzi