Gość Forlorn Napisano 27 Kwiecień 2009 Napisano 27 Kwiecień 2009 Budynek robiony do toru dla rFactor. Mocno ograniczony poly. Tekstury nałożone poglądowo po skończeniu przyjdą tekstury gMotors. Muszę się jeszcze wiele nauczyć łącznie z wypalaniem normalki.
latos Napisano 27 Kwiecień 2009 Napisano 27 Kwiecień 2009 Zaczynasz bardzo ładnie tylko coś nie tak z proporcjami bo nie wiadomo na czym trzeba zawiesić oko. Pokaż siatkę.
Gość Forlorn Napisano 28 Kwiecień 2009 Napisano 28 Kwiecień 2009 (edytowane) nie wiem czy dobrze dałem tą siatkę czy mam to dać w inny sposób. Dużo jeszcze wytnę.Właśnie się za to wziąłem. Niektóre elementy robię od nowa ponieważ poprawki zajęły by zbyt wiele czasu.Jestem świadom że dużo nauki przede mną. Edytowane 28 Kwiecień 2009 przez Forlorn
latos Napisano 29 Kwiecień 2009 Napisano 29 Kwiecień 2009 Za gęsta ta siatka jest. Ale na razie kontynuuj pracę zobaczymy co wyjdzie.
Gość Forlorn Napisano 30 Kwiecień 2009 Napisano 30 Kwiecień 2009 nie znam się na tym ale powiedzieli mi że mam mieć low poly i high poly i powypalać normalki. Na razie czytam i staram się uczyć.
Rekomendowane odpowiedzi