Napisano 28 Kwiecień 200915 l Witam. Podoba mi się film prezentacyjny z PolyBoost'a. Pobrałem go sobie i chciałbym poznać wszystkie jego możliwości zanim skończy mi się okres próbny. Potrzebuje jakiś tutoriali (nie boje się angielskiego). Jak ktoś z was ma jakieś tutoriale do tego programu to prosiłbym o wstawienie na forum. Za odpowiedzi z góry dziękuje.
Napisano 28 Kwiecień 200915 l Przeicez na stronie polyboosta te filmiki prezentuja wszystko. Jak nie wiesz jak jakies narzedzie dziala to jest help. Co wiecej ci trzeba?
Napisano 28 Kwiecień 200915 l dzialanie polyboosta jest bardzo proste ale jesli koniecznie potrzebujesz tuta to wiem tyle ze w gnomowaych dvd masterzy uzywaja polyboosta i pokazuja dokladnie jak dzialaja najwazniejsze funkcje. Na bank jest takie wyjasnienie w tym tutku "Character Modeling for Production" PS. tak czy siak dla samej nauki polyboosta szkoda kasy :P
Napisano 29 Kwiecień 200915 l a masz http://www.thegnomonworkshop.com/store/product/153/Character-Modeling-for-Production