Gość L1p3q Napisano 28 Kwiecień 2009 Napisano 28 Kwiecień 2009 (edytowane) Witam, to mój pierwszy post tutaj :) Projekt nad którym pracuję to shooter FPS w klimatach post-apo. Jako, że jestem koderem i nie za bardzo znam się na modelowaniu 3D, a tym bardziej low poly, postanowiłem założyć tutaj nowy temat w nadziei nawiązania współpracy. Generalnie (jak już wcześniej napisałem) chodzi o klimaty post-apo, pierwszym celem, jest zrobienie krótkiego demka z jedną lokacją zamkniętą. Co do konkretów 3D - chodzi zamodelowanie kilku broni (4-5) i przeciwników (2-3) w low-poly oraz (i z tym będzie większy problem) o projekt levelu (a także obiektów do niego) którym miałoby być np. jakieś zdezelowane laboratorium, bunkier (jeśli chodzi o ten level to sprawa jest do uzgodnienia jak to będzie wyglądać - jestem otwarty na propozycje). Od razu mówię, że jest to współpraca za free, lub za (jak to się mówi) marne gorsze, ponieważ jestem studentem i dopiero ruszam z projektem :) Oczywiście nie chodzi mi skupienie swoich działań tylko i wyłącznie nad tym projektem, chodzi raczej o modelowanie "w wolnym czasie" lub "po godzinach" :) Jestem pewien, że także wśród Was są (tak jak ja) fani post-apo, którzy grając w Fallouta nie raz chcieli przenieść się w ten jakże klimatyczny świat. Teraz jest ku temu świetna okazja :) Zapraszam do pisania PM o szczegóły. Edytowane 18 Marzec 2011 przez L1p3q
Gość L1p3q Napisano 20 Maj 2009 Napisano 20 Maj 2009 Aktualnie najbardziej zależy mi na nawiązaniu współpracy z grafikiem który zająłby się postaciami w 3D i/lub levelem. Zapraszam do współpracy :)
intoxicate Napisano 20 Maj 2009 Napisano 20 Maj 2009 osobiscie polecam wspolprace z Lipkiem :) jesli potrzebowal bys jakiejs pomocy - wiesz gdzie mnie szukac powodzenia!
Rekomendowane odpowiedzi