Hotcat Napisano 30 Kwiecień 2009 Napisano 30 Kwiecień 2009 Witam Wieki temu mialem taka super stronke pomocną w modelowaniu. Znajdowala sie tam dość sprawna baza danych ze zdjeciami na ktorych przykladowo byla narysowana postac z przodu i z boki i te dwa zdjecia mozna bylo przylozyc w modelowaniu co strasznie ulatwialo sprawe .. byla tam cala masa taki fotek ... Czy ktos z tu obecnych pamieta te stronke ? :) Z goory dziekuje za pomoc .
streaker Napisano 1 Maj 2009 Napisano 1 Maj 2009 Taaa.... ja pamiętam - to google.pl, trzeba tylko wpisać w okienko 'nazwe szukanego przedmiotu' + reference i nacisnąć enter. Voila !
Hotcat Napisano 1 Maj 2009 Autor Napisano 1 Maj 2009 Ooo super wielkie dzienki ... Ale nie oto mi chodzilo dokladniej :( bardziej to byla strona magiczna pod ktora sie wszyscy podszywali jak szukali fajnych, cikawych rzutow ... Streaker a co do google.com ( lub PL ) to super pomoc z twojej strony. Mogles wogole nie pisac i nie nabijaj sobie statsow. Kacper dzienkas za linka przejrze to :)
Hotcat Napisano 1 Maj 2009 Autor Napisano 1 Maj 2009 Ooo super Toper dobra stronka :)) Swoja poszukiwalem i tez juz znalazlem ale sie troszke przefarbowala i rezultat jest to ten: http://www.the-blueprints.com/blueprints/humans/humans/ Jedyne co mi zostalo to sie zarejestrowac i dzialac Wielkie dzienkas za okazana pomoc i checi :))
streaker Napisano 1 Maj 2009 Napisano 1 Maj 2009 Streaker a co do google.com ( lub PL ) to super pomoc z twojej strony. Mogles wogole nie pisac i nie nabijaj sobie statsow. Łał... naprawdę... rozgryzłeś mnie... tak, chodziło mi o zwiększenie numerka pod nickiem o 1 - liczba postów jest dla mnie wartością krytyczną i jeżeli nie podbije jej dziennie o 10 to mój mózg eksploduje... A teraz z serii streaker poucza (i to jest całkiem na serio): googlem również trzeba się umieć posługiwać, a z twojej wypowiedzi można wywnioskować, że nie miałeś pojęcia, że należy szukać czegoś takiego jak 'referencja' (lub jak uzupełnił Kacper - blueprint) PS. counter postów znowu +1 jeszcze tylko 3 durne, nic nie wnoszące posty dzisiaj i mogę iść spokojnie spać (i żeby nie musieć wyjaśniać sytuacji w kolejnym poście: to jest ironia)
Hotcat Napisano 2 Maj 2009 Autor Napisano 2 Maj 2009 Streaker Poucza??? Chryste po co ty to tu wogóle wpisujesz? jesli nie umiesz pomuc lub nie potrafisz to odpusc sobie, twoja rada byla jedna z tych " powodzenia w szukaniu igly w stogu siana" - o kant dupy taka z taka rada ( poszukaj sobie w google ). Nie wymadrzaj sie za bardzo bo pekniesz "Panie baloon". I NIE Wpisuj tu juz mi nic wiecej idź sobie gdzieś indziej podnosic statystyki !! ;/ 1
mkeruj Napisano 2 Maj 2009 Napisano 2 Maj 2009 Hotcat, luzuj gumkę, streaker ma rację. Napisz, gdzie szukałeś i co znalazłeś przez google, a potem my poszukamy i się okaże, czy dałeś z siebie wszystko. Nie jesteś pierwszym, który zadaje to pytanie, jest też wątek na tym forum z podanymi stronami do bardzo różnych referencji, tak więc pracy domowej nie odrobiłeś i przestań się rzucać. Jeśli nie chcesz czytać czyichś postów - istnieje opcja ignore, ale prywatnych wątków na tym forum nie ma i każdy może Ci wpisać to, na co zasłużysz. Nara
tweety Napisano 2 Maj 2009 Napisano 2 Maj 2009 Hotcat: jakie pytanie taka odpowiedź. pytasz o coś o co pytały miliony osób przed tobą. Skoro nie umiesz znaleźć odpowiedzi na swoje pytanie, skoro nie potrafisz obsłużyć forumowej wyszukiwarki, skorzystać z FAQ czy właśnie z google.com, to już Twój problem. Straker ma rację. Najpierw uczymy się mądrze zadawać pytania i dopiero wtedy oczekujemy mądrych i sensownych odpowiedzi. A "o kant dupy" to są Twoje pytania właśnie, sposób pisania (ortografia) i stylistyka wypowiedzi. Polecam: http://max3d.pl/forum/showthread.php?t=3820
streaker Napisano 2 Maj 2009 Napisano 2 Maj 2009 Streaker Poucza??? Chryste po co ty to tu wogóle wpisujesz? jesli nie umiesz pomuc lub nie potrafisz to odpusc sobie, twoja rada byla jedna z tych " powodzenia w szukaniu igly w stogu siana" - o kant dupy taka z taka rada ( poszukaj sobie w google ). Nie wymadrzaj sie za bardzo bo pekniesz "Panie baloon". I NIE Wpisuj tu juz mi nic wiecej idź sobie gdzieś indziej podnosic statystyki !! ;/ Wychłodnij kocie... (wybaczcie, nie mogłem się powstrzymać :) )
Rekomendowane odpowiedzi