Skocz do zawartości

Pomoc w modeluwaniu - Strona

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam

Wieki temu mialem taka super stronke pomocną w modelowaniu. Znajdowala sie tam dość sprawna baza danych ze zdjeciami na ktorych przykladowo byla narysowana postac z przodu i z boki i te dwa zdjecia mozna bylo przylozyc w modelowaniu co strasznie ulatwialo sprawe .. byla tam cala masa taki fotek ...

Czy ktos z tu obecnych pamieta te stronke ? :)

Z goory dziekuje za pomoc .

• Odpowiedzi 9
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Napisano

Ooo super wielkie dzienki ...

Ale nie oto mi chodzilo dokladniej :(

bardziej to byla strona magiczna pod ktora sie wszyscy podszywali jak szukali fajnych, cikawych rzutow ...

Streaker a co do google.com ( lub PL ) to super pomoc z twojej strony. Mogles wogole nie pisac i nie nabijaj sobie statsow.

Kacper dzienkas za linka przejrze to :)

Napisano
Streaker a co do google.com ( lub PL ) to super pomoc z twojej strony. Mogles wogole nie pisac i nie nabijaj sobie statsow.

Łał... naprawdę... rozgryzłeś mnie... tak, chodziło mi o zwiększenie numerka pod nickiem o 1 - liczba postów jest dla mnie wartością krytyczną i jeżeli nie podbije jej dziennie o 10 to mój mózg eksploduje...

A teraz z serii streaker poucza (i to jest całkiem na serio): googlem również trzeba się umieć posługiwać, a z twojej wypowiedzi można wywnioskować, że nie miałeś pojęcia, że należy szukać czegoś takiego jak 'referencja' (lub jak uzupełnił Kacper - blueprint)

PS. counter postów znowu +1 jeszcze tylko 3 durne, nic nie wnoszące posty dzisiaj i mogę iść spokojnie spać (i żeby nie musieć wyjaśniać sytuacji w kolejnym poście: to jest ironia)

Napisano

Streaker Poucza???

Chryste po co ty to tu wogóle wpisujesz? jesli nie umiesz pomuc lub nie potrafisz to odpusc sobie, twoja rada byla jedna z tych " powodzenia w szukaniu igly w stogu siana" - o kant dupy taka z taka rada ( poszukaj sobie w google ). Nie wymadrzaj sie za bardzo bo pekniesz "Panie baloon". I NIE Wpisuj tu juz mi nic wiecej idź sobie gdzieś indziej podnosic statystyki !! ;/

• Sad 1
Napisano

Hotcat, luzuj gumkę, streaker ma rację.

Napisz, gdzie szukałeś i co znalazłeś przez google, a potem my poszukamy i się okaże, czy dałeś z siebie wszystko.

Nie jesteś pierwszym, który zadaje to pytanie, jest też wątek na tym forum z podanymi stronami do bardzo różnych referencji, tak więc pracy domowej nie odrobiłeś i przestań się rzucać.

Jeśli nie chcesz czytać czyichś postów - istnieje opcja ignore, ale prywatnych wątków na tym forum nie ma i każdy może Ci wpisać to, na co zasłużysz.

Nara

Napisano

Hotcat: jakie pytanie taka odpowiedź. pytasz o coś o co pytały miliony osób przed tobą. Skoro nie umiesz znaleźć odpowiedzi na swoje pytanie, skoro nie potrafisz obsłużyć forumowej wyszukiwarki, skorzystać z FAQ czy właśnie z google.com, to już Twój problem. Straker ma rację. Najpierw uczymy się mądrze zadawać pytania i dopiero wtedy oczekujemy mądrych i sensownych odpowiedzi.

A "o kant dupy" to są Twoje pytania właśnie, sposób pisania (ortografia) i stylistyka wypowiedzi.

Polecam: http://max3d.pl/forum/showthread.php?t=3820

Napisano
Streaker Poucza???

Chryste po co ty to tu wogóle wpisujesz? jesli nie umiesz pomuc lub nie potrafisz to odpusc sobie, twoja rada byla jedna z tych " powodzenia w szukaniu igly w stogu siana" - o kant dupy taka z taka rada ( poszukaj sobie w google ). Nie wymadrzaj sie za bardzo bo pekniesz "Panie baloon". I NIE Wpisuj tu juz mi nic wiecej idź sobie gdzieś indziej podnosic statystyki !! ;/

Wychłodnij kocie...

(wybaczcie, nie mogłem się powstrzymać :) )

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności