brayanpl Napisano 4 Maj 2009 Napisano 4 Maj 2009 :DWitam:D mam pewien problem. Gdy zaznaczam vertexy i próbuję je zeskalowac to "Pivot" nie jest w centrum i sie nie udaje tego zrobić xD najlepiej bedzię jak zobaczynie to zdjęcie ... z Tego co pamiętam trzeba to jakoś ustawić ale zapomnialem... Prubowałem "Centre Pivot" Ale to nic nie dało ... :( http://zapodaj.net/65449994.jpg.html
kamode Napisano 4 Maj 2009 Napisano 4 Maj 2009 Dobrze podpisałeś zdjęcia? Pivot możesz kontrolować klawiszem Insert, ale w tym przypadku najpierw zaznacz obiekt i użyj opcji Center Pivot a potem zaznacz i skaluj wierzchołki
brayanpl Napisano 4 Maj 2009 Autor Napisano 4 Maj 2009 Dzięki ze Pomogles :) Sorka za zły podpis zdjęć :)
asblaze Napisano 4 Maj 2009 Napisano 4 Maj 2009 Jak dla mnie problem jest zupełnie gdzie indziej :) W opcjach skalowania możesz właczyc i wyłaczyć "Use Object Pivot" czy jakoś tak :) "Moje" ma wyłaczoną opcje - "jego" właczoną
kamode Napisano 4 Maj 2009 Napisano 4 Maj 2009 Component Use Object Pivot - no też możliwe, ciężko po takich screenach wywnioskować w czym tkwi problem :)
Rekomendowane odpowiedzi