Savant Napisano 12 Maj 2009 Share Napisano 12 Maj 2009 (edytowane) Witam, Wreszcie nadszedł moment mobilizacji i postanowiłam zmienić swój bezpieczny status " anonimowego obserwatora" na na mniej bezpieczny ale jakże satysfakcjonujący narażając się tym samym na Wasze bezcenne (mam nadzieję) komentarze i opinie. Przygodę z digitalem rozpoczęłam stosunkowo niedawno i zamierzam poświęcić mojej pasji więcej czasu i zaangażowania.Korzystałam na początku z Alias Sketchbook Pro ( bardzo wygodny bo korzystam z PC Tabletu , teraz próbuję kombinować w PS. Po cichutku licze na wyrozumiałość, bo jestem dopiero na poczatku swojej digitalowej drogi. Edytowane 12 Maj 2009 przez Savant Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prrrszalony Napisano 12 Maj 2009 Share Napisano 12 Maj 2009 Rozumiem, że nick jakoś zobowiązuje, ale mogłeś dać jakieś prace do tej całej historii :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Savant Napisano 12 Maj 2009 Autor Share Napisano 12 Maj 2009 Hehehe, zagubiłam się troszeczkę w tych technologicznych meandrach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi