Napisano 22 Maj 201014 l stary - SLS to świetny model :D keep going! Edytowane 22 Maj 201014 l przez Eddy__
Napisano 22 Maj 201014 l Autor i szyby - przednia i tylna tez krzywe. tylna klapa to ma plastelinę troche na chamferach. w ogóle cały tył wygląda jakby był robiony strasznie na szybko. posiedź nad nim jeszcze troche :) i jakoś bok mi nie leży :/ te zagłębienie idące do wlotu powietrza jest pofalowane jak dla mnie. I tak jak mrkrzysiek - poka siatki napewno posiedze:), nie ma pospiechu, wszystko bedzie porpawione:)
Napisano 24 Maj 201014 l Pięknie Ci idzie, sam strugałem ten model i spędziłem "trochę" czasu nad gapieniem się w zdjęcia tego auta. Wydaje mi się że z przodu masz za ostre chamfery a boczny wlot powietrza wygląda trochę inaczej polecam http://www.seriouswheels.com/cars/2010/top-2010-Mercedes-Benz-SLS-AMG.htm a dużo detali znajdziesz tu
Napisano 28 Luty 201114 l Autor Mały up po dłużyszym czasie, potrzebuje kopa w du**, bo bycie tylko samemu sobie krytykiem jest slabym rozwiazaniem Remake SLS (jako że był tak beznadziejny, zrobilem go od 0 na nowo...) Czasem jednak trzeba odbić się od jednego modelu...bo ma się go dosc, a jako że moj ostatni CLS jak go ponownie zobaczylem przyprawil mi wiecej smutu niz radosci,, to tez go zrobilem od nowa-.- Remake CLS ...a żeby nie bylo, że tylko stare modele robie od nowa, to dorzucam jeszcze E klase, ktorej obym nie musial robić od nowa :) E klasa Mam nadzieje, że wszystkie obrazki sie poprawnie otwieraja, bo mam to troche zamotane. Klamki w E klasie najprawdopodobniej ida do kosza. Co dalej to pewnie niedlugo sie dowiem...
Napisano 28 Luty 201114 l Pokaż jakiś połyskliwy materiał tu mało widać, ale E klasa dość krzywa, szczególnie przód, nadkola, listwy, dach i bok trochę coś nie gra.
Napisano 28 Luty 201114 l Mam wrażenie że opony w E wyglądają tak (, moim zdaniem lepiej by wyglądały jakby były tak ). Tak jak w CLS lub SLS