Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

stary - SLS to świetny model :D keep going!

Edytowane przez Eddy__

• Odpowiedzi 56
  • Wyświetleń 10,2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  • Autor
i szyby - przednia i tylna tez krzywe. tylna klapa to ma plastelinę troche na chamferach. w ogóle cały tył wygląda jakby był robiony strasznie na szybko. posiedź nad nim jeszcze troche :) i jakoś bok mi nie leży :/ te zagłębienie idące do wlotu powietrza jest pofalowane jak dla mnie. I tak jak mrkrzysiek - poka siatki

napewno posiedze:), nie ma pospiechu, wszystko bedzie porpawione:)

Napisano
  • Autor

Mały up po dłużyszym czasie, potrzebuje kopa w du**, bo bycie tylko samemu sobie krytykiem jest slabym rozwiazaniem

Remake SLS (jako że był tak beznadziejny, zrobilem go od 0 na nowo...)

mercedesslsback5viewpor.jpg

mercedesslsfront4viewpo.jpg

mercedesslsrim6viewport.png

Czasem jednak trzeba odbić się od jednego modelu...bo ma się go dosc, a jako że moj ostatni CLS jak go ponownie zobaczylem przyprawil mi wiecej smutu niz radosci,, to tez go zrobilem od nowa-.-

Remake CLS

mercedesclsamgbackviewp.jpg

mercedesclsamgfrontview.jpg

mercedesclsamgrimviewpo.jpg

...a żeby nie bylo, że tylko stare modele robie od nowa, to dorzucam jeszcze E klase, ktorej obym nie musial robić od nowa :)

E klasa

mercedese8viewportfront.jpg

mercedese9rearviewport.jpg

mercedese10rimviewport.jpg

Mam nadzieje, że wszystkie obrazki sie poprawnie otwieraja, bo mam to troche zamotane. Klamki w E klasie najprawdopodobniej ida do kosza.

Co dalej to pewnie niedlugo sie dowiem...

Napisano

Pokaż jakiś połyskliwy materiał tu mało widać, ale E klasa dość krzywa, szczególnie przód, nadkola, listwy, dach i bok trochę coś nie gra.

Napisano

Mam wrażenie że opony w E wyglądają tak (, moim zdaniem lepiej by wyglądały jakby były tak ). Tak jak w CLS lub SLS