Napisano 22 Marzec 200420 l V! ... w oczekiwaniu na bitwe 2D ... Mial to byc speed, ale jako, ze zajal mi wiecej niz 2 godz. postanowilem wrzucic go jako regularna prace. Korzystalem z fotografii referecyjnej ... chcialem oddac jak najbardziej podobienstwo (stad ponad 2 godz. mazania), co nie za bardzo sie udalo, dlatego nie zamieszczam fotografii ... co by tu jeszcze ... duzo sie nauczylem przy tej pracy, szczegolnie jesli chodzi o obserwacje ... musze wiecej takich pracek natrzaskac ... Czekam na opinie :) Painter 8 / Graphire 3 / 2:48 min / Peccatum \'Lost in Reverie\'
Napisano 22 Marzec 200420 l może mi się wydaje, ale chyba przykrótki jest w dolnej połowie ciała ... poza tym jest klimacik :) spox
Napisano 22 Marzec 200420 l Autor masz oko! No faktycznie ... ogolnie to teraz widze tyle bledow, ze wolalbym tego nie zamieszczac w takiej formie ... no ale stalo sie ...
Napisano 22 Marzec 200420 l hemmm ...a dla mnie to dziwnie sie ta pracka prezentuje... ten krzak jest za plaski...z prawej pustką wieje... postać wygląda jak doklejona, moze dlatego ze jest tak wyraźna a to na czym stoi wręcz przeciwnie.... rozmazane i wogóle wygląda ja wyciety kawałek czegoś co ciężko określić... szczególnie widać przy stopach, odcinają się za bardzo... no i gdzie jest cien?
Napisano 22 Marzec 200420 l Autor Tak jak wyzej pisalem ... teraz sam widze duzo bledow! Tak ... macie racje ... jeszcze duzo pracy przede mna! Z obserwacja u mnie ciezko ... no ale nie ma lekko ... trzeba cwiczyc! Amrun1: co do pustki po prawej, to takie bylo zdjecie (korzystalem z referencji) ... co do tych roznic miedzy blurami ... to masz racje ... az tak na zdjeciu nie bylo!! brite: stopy ma za wielkie ... masz oko :)
Napisano 22 Marzec 200420 l a widzisz...to on stoi na ..hm \"górce\", na obrazku przez to rozmazanie płasko wyszło, no i na zdjęciu postać ewidentnie rzuca cień ;)... pzdr...