Jozeph Napisano 17 Maj 2009 Share Napisano 17 Maj 2009 Witam !! kilka dni temu kolega zakładał podobny temat i nie uzyskał do niego pomocy. Koledzy z forum pisali aby usunąć jeden z plików i usuwaliśmy go jednak nie poskutkowało. Proszę o pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr_SAN Napisano 17 Maj 2009 Share Napisano 17 Maj 2009 Brak ikon w sensie, że brakuje ich na pasku narzędzi czy chodzi o ikony przy osiach wspołrzednych we viewportach jakie pojawiaja sie podczas wyboru ktorejść z funkcji? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JmTm00 Napisano 17 Maj 2009 Share Napisano 17 Maj 2009 a moze o magiczny guzik "X" chodzi znowu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Setesh Napisano 17 Maj 2009 Share Napisano 17 Maj 2009 A próbowaliście klikać prawym klawiszem myszy na tym ikonowym menu, wybrać customize i w oknie które się pojawia w menu toolbars(nie jestem na 100% pewien czy ta zakładka odpowaiada za te ikony ;D ) dać reset ? Oczywiście jeśli chodzi o ikony na pasku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jozeph Napisano 17 Maj 2009 Autor Share Napisano 17 Maj 2009 nie ma ikon tych strzałek, trójkąta i tej kuli do obracania, czyli te w wievportcie. no zas nie bierz nas za takich półgłówków :) "x" nic nie zmienia. Jeżeli chodzi o Customize user interface, to kolega twierdzi, że wszystko resetował. a w Preferences nie trzeba coś pogrzebac ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dariush Napisano 18 Maj 2009 Share Napisano 18 Maj 2009 Customize->Preferences->Zakładka Gizmos:Transform Gizmos: zaznaczone ON i Show Axis Labels Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KICU Napisano 18 Maj 2009 Share Napisano 18 Maj 2009 dariush przetestowałem Twoją metode ale nic nie pomogło... były już zaznaczone odznaczałem i zaznaczałem ponownie ale bez rezultatów... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Isee Napisano 18 Maj 2009 Share Napisano 18 Maj 2009 tylko tych 3 nie ma a reszta normalnie czy całego main toolbara ? ja tez czasami mam taki problem i wygląda to tak ze znikają ikonki ale miejsce na nie jest tylko ze puste , u ciebie tez tak? i żeby to naprawić idę w customize -> load custom ui scheme -> i laduje DefaultUI.ui i jest ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi