Napisano 19 Maj 200915 l Australia Aby wyjść z mrocznych jaskiń Golluma proponuję nieco bardziej słoneczny i gorący temat;) który jak myślę oferuje dość dużą rozmaitość... można pokazać krajobraz, zwierzęta lub może rdzenną kulturę Australii? Wybór zależy od Was! Zapraszam do malowania! ------------------------- Regulamin: * Czas malowania: 1,5 h. * Technika dowolna, cyfrowa bądź tradycyjna. * Prace umieszczamy w tym wątku. * Dłuższy bok umieszczonej pracy nie może przekroczyć 900 px. Pełna rozdzielczość w postaci linku. * Jedna osoba może umieścić dowolną ilość prac ale tylko jedną z nich poddać głosowaniu. Pracę pod głosowanie należy wskazać maks. dzień przed zakończeniem, jeżeli tak się nie stanie zostanie wybrana pierwsza praca jaka została umieszczona. * czas sondy 3 dni. Nagrody: * Wybór kolejnego tematu. * Rekomendacja na stronie głównej serwisu. * Umieszczenie pracy w galerii. ZAKOŃCZENIE SESJI: 27.05.2009 (środa) godz. 23:59. SONDA: od 28.05 do 31.05 (3 dni)
Napisano 22 Maj 200915 l Dzudzu - obśmiałem się jak norka kiedy zobaczyłem twój obrazek... jak zerkniesz na mój szkic z wczorajszego wieczora to pewnie doznasz podobnych uczuć :) Serio - super kolorki i mordka kangura. Bomba! KhazadThard - troszkę mnie drażni odpuszczenie anatomii poniżej głowy. Zbyt jednostajnie rozmazana ta praca, ale jakby chwilę jeszcze nad nią spędzić to mogłoby wyjść coś fajowego. A poniżej mój szkicyk wczorajszy. Nie jestem jakoś entuzjastycznie nastawiony (kompozycja, proporcje.. coś nie jest tak jak powinno) do niego i nawet chciałem go nie wrzucać ale jak zobaczyłem pracę Dzudzu to stwierdziłem , że koincydencja jest niesamowita i warto się pośmiać chwilę jak to inspiracje i pomysły wpadają różnym rysownikom podobne.
Napisano 22 Maj 200915 l atheg Skromność skromnością ale bez przesady ... jest świetny ^^ Nie moglem się powstrzymać widząc taka wspaniałą konkurencje i tez coś maznąłem Edytowane 22 Maj 200915 l przez Szymi
Napisano 24 Maj 200915 l atheg - to coś co nie jest tak to chyba bumerang, wygląda jakby "bokiem" w "poprzek" leciał... no w każdym bądź razie nie płasko jak powinien;) kolejne podejście pod temat, tym razem zupełnie inaczej
Napisano 25 Maj 200915 l Kurde chłopaki, dziękuję za miłe słowa. Nie spodziewałem się tak ciepłego przyjęcia tego obrazka.. Pozdrowienia dla wszystkich, naprawdę miło jest mierzyć się z takimi konkurentami.
Napisano 27 Maj 200915 l wiem że skasztaniłem sprawę, ale miałem problemy techniczne, jeśli jeszcze można to chciałem żeby pod głosowanie poszła moja druga praca ;)