elimo Napisano 20 Maj 2009 Napisano 20 Maj 2009 Witam, Cwiczę i ćwiczę i co jakiś czas coś wrzucam do oceny. Tutaj skupiałem się na shaderach i oświetleniu - większość modeli Archmodels. Silnhik Vray. Prosze o konstruktywną krytykę co zrobić, co poprawić, jak dojść do mitycznego fotorealizmu :) oświetlenie: DZIEN -VRAY light - plane w oknach i vray sun jako oświetlenie zewnetrzene NOC - vray sun + VRAY IES Z góry dziękuje za pomoc. PS. Projekt skonczony, ale że do ćwiczeń i nie wszystkie modele własne nie wrzucam do Finisha Elimo
noted Napisano 21 Maj 2009 Napisano 21 Maj 2009 mam takie pytanie w jaki sposób zrobiłeś kołdrę/narzutę ? :)
biszkopte Napisano 21 Maj 2009 Napisano 21 Maj 2009 przyjemnie,choc na tych poduszkach to bym sie nie wyspal...no nie wiem...takie wyrko to albo juz uprzatniete na maxa albo jak posciel rozwalona to do konca :)
Touch Napisano 21 Maj 2009 Napisano 21 Maj 2009 Projekt do rozwinięcia, także nice:) Ja za to jestem ciekaw rozwiązania sprawy oszklenia, gdzie jedna tafla szkła załamuje się pod kątem prostym. Nie jestem żadnym technikiem szkła, ale takich rozwiązań się chyba nie stosuje?:P Pozdr
rudylew Napisano 21 Maj 2009 Napisano 21 Maj 2009 nawet nie ma podpory solidnej.. przy bokach.. dasz tam rame okna i będzie tak samo ładnie a nie będzie wrazenia.. nieskończonej pracy. .. Podoba mi się klimat .. oświetlenie wieczorową porą.. .. w wersji dziennej za mało słońca wpada i wypala wnętrze.. jak dla mnie :D ale posłuchajmy na speców od oświetlenia :D
elimo Napisano 24 Maj 2009 Autor Napisano 24 Maj 2009 Heh, zainteresowania nie ma... uwag kilka- rozumiem, że bez szału ale poprawnie :) noted- loze z Archimodels touch - co do szyb - to tez nie jestem technikiem szkła :) i nie wiem :+)
Rekomendowane odpowiedzi