Napisano 21 Maj 200915 l Fajny. Przypomina mi postacie z "O czym szumią wierzby". Nie wiem czy pamięta ktoś tez taki serial BBC z lat osiemdziesiątych na podstawie powieści Kenetha Grahama?
Napisano 21 Maj 200915 l Ja pamietam! :D Ale chyba bardziej jakas wersje rysunkowa filmu. Niemniej jednak Pan Ropuch w kazdej niepodzielnie rulezuje.
Napisano 21 Maj 200915 l mi bardziej gnola z bagnistych miast z heros M&M III albo skavena warhamerowskiego :) bardzo ładnie jedziesz dalej ^_^
Napisano 24 Maj 200915 l Autor Oj dzięki za fajne skojarzenia. Dziś wrzucam update.. Dalej chyba zajmę się już innym rzutem, a kolor dodam na koniec lub nie..zobaczymy.. * Poprawiłem troszkę lewą nogę ale nie wiem czy o to chodziło.. Edytowane 25 Maj 200915 l przez serio
Napisano 26 Maj 200915 l Autor Z tymi nogami to sam nie wiem co jest nie tak..jeśli ktoś coś widzi to proszę o hinta..
Napisano 27 Maj 200915 l Fajny stworek. Myślę, że główny problem polega na tym, że wziąłeś białe tło. To nie pomaga. Zwłaszcza jak chcesz pokazać że latarnia świeci. Ja bym zmienił troszkę oświetlenie. I zredukował ilość błyszczących miejsc. Załączam szybki OP. Może się do czegoś przyda. Powodzenia w bitwie :)
Napisano 27 Maj 200915 l Autor Dzięki wielkie JakkaS za pomocną dłoń. Twój over otworzył mi oczy i nie tylko w kwestii nóg ale i światła, i ogólnie całej sylwetki. Teraz to wygląda o niebo lepiej. Z tłem powalczę i spróbuje poprawić efekt. A swoją drogą podczas rysowania łasicy zerkałem na najlepsze koncepty w branży i Twoje mi się najbardziej podobały. To jest po prostu moc. Pozdrawiam.
Napisano 27 Maj 200915 l No to fajnie że moje bazgranie się na coś przydało. Myślę, że masz ten sam problem co ja. Jak zaczynasz wchodzić w detal, powiększasz rysunek i tracisz z oczu cały obrazek. Wtedy właśnie najłatwiej coś sknocić. Przynajmniej ja tak mam. Zwłaszcza jak mi się jakiś detal podoba, to choć nie ma prawa być go widać na rysunku ja i tak go wyciągam. Co jest bez sensu. Bo od razu się to gryzie. Trza z tym walczyć :)
Napisano 27 Maj 200915 l JakkaS - mistrzu ;) idealnie ... edit: Widać więcej osób ma problemy z wchodzeniem w detal za wcześnie - większość swoich prac tak zepsułem:D Edytowane 27 Maj 200915 l przez Designer79