gonzo71 Napisano 21 Maj 2009 Share Napisano 21 Maj 2009 Czy jest mozliwosc pracy w przekroju widoku ? Chodzi mi o to, ze jak mam duzo obiektow w scenie i chcialbym zobaczyc tylko rzut/klad ortografic tylko jednej sciany. Czy mam taka mozliwosc w maxie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 21 Maj 2009 Share Napisano 21 Maj 2009 Isolate Selection Cie nie satysfakcjonuje, rozumiem? Jest jeszcze Viewport Clipping. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciekG Napisano 21 Maj 2009 Share Napisano 21 Maj 2009 mozna jeszcze ustawic kamerę ortho żeby robiła przekrój i pracować w jej widoku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gonzo71 Napisano 21 Maj 2009 Autor Share Napisano 21 Maj 2009 aha to z kamera to dobry pomysl, poprobuje Isolate section to nie do konca to o co mi chodzi bo widze sekcje a nie rzut w przekroju. A viewport clipping to nie slyszalem o tym, poczytam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi