gonzo71 Napisano 24 Maj 2009 Share Napisano 24 Maj 2009 Randeruje oczywiscie mental rayem. Czesto zdaza, ze na obiektach randerowanych pojawiaja sie kropki - nie wiem co to jest. Tak jakby cos nie tak ze swiatlem. Wlaczony jest Final Gathet na poziomie high. Czy moze to byc zwiazane z tym, ze niektore swiatla nie wspolgraja za dobrze z mentalem? Czy moze jakies ustawienie za to odpowiada? Co robic?:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
La R Napisano 24 Maj 2009 Share Napisano 24 Maj 2009 Dobrze by było byś zamieścił obrazek z problemem. Używasz może fotonów w scenie ( GI na przykład ) ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gonzo71 Napisano 24 Maj 2009 Autor Share Napisano 24 Maj 2009 tak mam zalaczone gi ale na ustawieniach standardowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gonzo71 Napisano 24 Maj 2009 Autor Share Napisano 24 Maj 2009 z wylaczonym gi tak samo zle wychodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
La R Napisano 24 Maj 2009 Share Napisano 24 Maj 2009 ...aha, ok...musisz pokazać w takim razie w czym tkwi problem bo powodów może być wiele od materiałów począwszy na aa skończywszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gonzo71 Napisano 24 Maj 2009 Autor Share Napisano 24 Maj 2009 mowisz o AA ?:) - nie ja dziekujzmienilem bounce z 0 na 1 i sie poprawilo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi