simonhc Napisano 26 Maj 2009 Napisano 26 Maj 2009 Model jak w poprzedniej scenie, dodalem tylko autko ktore machnalem w wolnej chwili i nieco wiecej ps. Chyba troche za sterylnie wyszlo... Sami ocencie
Temporal Napisano 26 Maj 2009 Napisano 26 Maj 2009 ogolnie fajnie tylko ten popekany asfalt taki bleee jakby z ciasta... tak pozatym rewelka
Ex3 Napisano 26 Maj 2009 Napisano 26 Maj 2009 Za sterylnie to mało powiedziane :) Samochód czyściutki aż w oczy kłuje, opony też nówki, świeżo wymieniane po zaparkowaniu chyba, do tego właz do kanalizacji jest BLEEEEEEEEEEEEEEEEE. NIe dość że czysty to w dodatku plastikowy. Samą kratkę do kanalizacji tez by wypadało pobrudzić i dać jej jakąś rdze. Czerwony kołek też wypadało by pobrudzić/pogiąć. Poza tym to fajne, postpro o wiele lepsze niż poprzednio z robotem.
simonhc Napisano 26 Maj 2009 Autor Napisano 26 Maj 2009 dzieki za komenty! teraz mam troche roboty ale wroce do tematu i narozrabiam w tej scence;)
ndru Napisano 26 Maj 2009 Napisano 26 Maj 2009 Przede wszystkim Twoj obrazek zlewa sie w jedno - nie ma jakiegokolwiek centrum kompozycjnego - ani barwnego, ani pod wzgledem detali, ani pod wzgledem jakosci tekstur (Szczegolnuie bruzdzi tutaj ten samochod, ktory jak na pierwszy plan jest fatalny). To troszeczke meczy wzrok, bo praca sama w sobie dynamike ma. Popraw to - powinno byc lepiej. (
patry Napisano 26 Maj 2009 Napisano 26 Maj 2009 O proszę, teraz światło i kolorystyka rewelka (jak dla mnie ;)). Auto wyszło chyba najbardziej sztucznie, ale nie wiem dlaczego :)
Rekomendowane odpowiedzi