Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

mam taki rpoblem- chce zrobic takie zadaszenie z materialu, ale za cholewe, nie umiem zrobci shdera - czy ejst ktos kto by mi podpowiedzial co i jak by uzyskac taki efekt jak na referce?. dodam ze plachta jest kompletnie wymodelowana, ze zmaszczkami, fadklami i zalozeniem materialu.. grubosc jakesi 3mm ? + to co przychodzi na zgrubienia...:(

HELP

plachta4.jpg

plachta3.jpg

moje walki nieudane

plachta2.jpg

plachta.jpg

• Odpowiedzi 5
  • Wyświetleń 1,3k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

morphe a 2 sided probowales ? lekki refrakt + refract glossy 0,7. Z powodu grubosci jednak moga wysc plamy.. tez sie z czyms podobnym mecze... i efekty na razie takie sobie

Napisano
  • Autor

2sided nie probowalem - bo cala plachta ma grubosc, nie jest toino plane, wiec chyba 2sided tu niezadziala? mhm... z refraction probowalem - ten przedosatni wlasnie tak ma, tylko ze dalem do refraction fallof - ale to tlyko zmniejsza przezroczystosc, tam gdzie material didoczny jest pod mniejszym katem, zas zgrubienia materialu juz maja ta sama rpzezroczystosc co ciensze, i kupa...

Napisano
  • Autor

udalo mi sie jak narazie tyle, wiecej nie wycisne dzis bo brak czasu..

plachta5.jpg

Napisano
  • Autor

wiesz co, dalem priom na refraction fallofa prawie bialo czarnego zeby bylo widac zmarszczki (choc moze nie bylo by to potrzebne) refraction na 0.1, no i fog... na 0.8 kolor wyblakly lekko ciemniejszy i gitara :D:D