jurop3 Napisano 10 Czerwiec 2009 Share Napisano 10 Czerwiec 2009 (edytowane) witam,2 wizualki biurowca, projekt nie mój, robiłem tylko wizki. Czekam na opinie i wskazówki przy dalszej pracy. soft to vray i troche photoshopa(tylko kontrast) Edytowane 10 Czerwiec 2009 przez jurop3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbychowaty Napisano 10 Czerwiec 2009 Share Napisano 10 Czerwiec 2009 za taki projekt powinni zwalniać.. podobają mi się tylko beżowate kafle na drugim ujęciu. czerwien wg mnie za mocno podkręcona, dziwne rzeczy dzieją się z kwiatkiem, widok za oknem zły no a przepalone drzewa w ogole be. Tragedii nie ma, ale pamietaj na przyszłośc o tym ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
godzio Napisano 10 Czerwiec 2009 Share Napisano 10 Czerwiec 2009 czemu wszyscy tak nie lubią tego PS-a. W tym przypadku paru ludzików oraz inne tło za oknem wstawione w ps, bardzo by podniosło jakość tych renderów. Sam dużo robiłem renderów biur. Ludziki , roślinki tła bardzo poprawiały efekt. Wizki były ładne i klient się cieszył. Zwłaszcza, że moje rendery miały podobnie jak tutaj mało detalu, (drzwi, klamki itp). A. no i nie da się usiąść za tą ladą :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi