Designer79 Napisano 13 Czerwiec 2009 Napisano 13 Czerwiec 2009 (edytowane) SKARB INSPIRACJE - dla każdego skarbem może być co innego: "Nie ma większego skarbu nad wartość dnia. Johann Wolfgang Goethe" "Brzydka kobieta jest skarbem w domu, ale na ustach króluje piękna. Przysłowie chińskie" "Przyzwoita niewiasta jest ukrytym skarbem i ten który go znalazł, lepiej żeby o nim nie mówił. " "Dobre dziatki to skarb matki. Przysłowie polskie " "Fiscus semper rapax - skarb państwa zawsze nienasycony." "Kto ma stodoły, ma myszy, a kto ma skarby, ma złodziejów. W.I.Marewicz " "Możesz zgromadzić przeróżne skarby, ale najcenniejszym jest prawdziwy przyjaciel. św. Jan Chryzostom" "Nigdy nie dostrzegamy skarbów, które mamy przed oczyma. Bo ludzie nie wierzą w skarby. Paulo Coelho " A może poprostu - SKARB - jedna z podstawowych kategorii stanowisk archeologicznych: globalne znalezisko, zespół cennych w danym okresie czasu przedmiotów (np. monet, ozdób), fragmentów surowca (bryłek minerałów, metali) czy narzędzi (broń) ukryty w ziemi lub zdeponowany w wodzie w celach kultowych (jako ofiara) lub jako forma przechowywania majątku, zwykle w czasach zagrożenia najazdami.(Wiki) Zapraszam do mazania ;) --------------------------------------------------------------- Regulamin: * Czas malowania: 1,5 h. * Technika dowolna, cyfrowa bądź tradycyjna. * Prace umieszczamy w tym wątku. * Dłuższy bok umieszczonej pracy nie może przekroczyć 900 px. Pełna rozdzielczość w postaci linku. * Jedna osoba może umieścić dowolną ilość prac ale tylko jedną z nich poddać głosowaniu. Pracę pod głosowanie należy wskazać maks. dzień przed zakończeniem, jeżeli tak się nie stanie zostanie wybrana pierwsza praca jaka została umieszczona. * czas sondy 3 dni. Nagrody: * Wybór kolejnego tematu. * Rekomendacja na stronie głównej serwisu. * Umieszczenie pracy w galerii. ZAKOŃCZENIE SESJI: 20.06.2009 (Sobota) godz. 23:59. SONDA: od 20.06 do 23.06 (3 dni) Edytowane 13 Czerwiec 2009 przez Designer79
atheg Napisano 14 Czerwiec 2009 Napisano 14 Czerwiec 2009 Fajny temat, tylko strasznie nisko się pozycjonuje. Ledwo znalazłem.
serio Napisano 15 Czerwiec 2009 Napisano 15 Czerwiec 2009 W picku tym wykorzystałem 1 texturkę ściany którą podmalowałem.
Szymi Napisano 15 Czerwiec 2009 Napisano 15 Czerwiec 2009 świetny pomysł...domyślam się że skarbem jest wolność
nikodem. Napisano 16 Czerwiec 2009 Napisano 16 Czerwiec 2009 A ja myślę, że skarbem jest ten człowieczek.
Drakula Napisano 16 Czerwiec 2009 Napisano 16 Czerwiec 2009 Jak ja dawno nie mialem piorka w rece O_O
meariss Napisano 19 Czerwiec 2009 Napisano 19 Czerwiec 2009 Dla niego, skarbem jest jego smok! link do hi-res: http://img265.imageshack.us/img265/6272/skarb.jpg
Toxotes Napisano 19 Czerwiec 2009 Napisano 19 Czerwiec 2009 Skarby, kto ich nie szukał w dzieciństwie :)
atheg Napisano 19 Czerwiec 2009 Napisano 19 Czerwiec 2009 Mi sie w kontekście skarbu taki film przypomniał :) 35 minutek Pozdrowionka
-hpx- Napisano 19 Czerwiec 2009 Napisano 19 Czerwiec 2009 (edytowane) Dobra pierwszy raz wrzucam nie śmiać sie! :D i drugi: Myśle że 2 lepszy więc narazie go wystawiam do głosowania \\ miałem jeszcze chwile więc wrzucam podpicowaną wersje :) Edytowane 20 Czerwiec 2009 przez -hpx-
jarob5 Napisano 19 Czerwiec 2009 Napisano 19 Czerwiec 2009 To również mój pierwszy raz, co nie oznacza, że nie przyjmuję konstruktywnej krytyki... Dla maniaka komputerowego właśnie komputer jest skarbem :) a raczej czas, który może przy nim spędzić...
Designer79 Napisano 20 Czerwiec 2009 Autor Napisano 20 Czerwiec 2009 Żeby nie było, że nic na własny temat nie dałem to tak na szybko...Dziewczynka u jej Skarbecek - Kotecek :P
Rekomendowane odpowiedzi