Meri Napisano 13 Czerwiec 2009 Share Napisano 13 Czerwiec 2009 Witam, mam taki maly problemik z particle flowem, probowalem dzisiaj stworzyc particle za pomoca pf i.. nic, jak bardzo bym sie nie staral nie wyswietlaja/renderuja mi sie zadne czasteczki. Birth, Display, Render, Icon, wszystko ustawione jak trza, ma ktos moze jakis pomysl co moze byc nie tak? :o Dzieki z gory. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 13 Czerwiec 2009 Share Napisano 13 Czerwiec 2009 Skoro jest jak trza, to jak mozna Ci pomoc? :) Lepiej pokaz te opcje, moze nie jest jak trza ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Meri Napisano 13 Czerwiec 2009 Autor Share Napisano 13 Czerwiec 2009 Hah sluszna uwaga, ponizej daje link do scenki, jakby ktos mogl zerknac i powiedziec co przegapilem bylbym wdzieczny :) http://rapidshare.com/files/244249041/pf.max.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 14 Czerwiec 2009 Share Napisano 14 Czerwiec 2009 niestety nie mam maxa 2010, wiec nie pomoge :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Meri Napisano 14 Czerwiec 2009 Autor Share Napisano 14 Czerwiec 2009 Oka nie ma sprawy, jutro zrobie sski z ustawien i wrzuce na forum, dzieki za pomoc i dobranoc :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tijo Napisano 15 Czerwiec 2009 Share Napisano 15 Czerwiec 2009 Hej! odpaliłem scenke i wyrenderowalem... u mnie wszystko oki jest... zwykły pf z wielkimi kubikami... nie mam pojecia w czym problem... napisz cos jeszcze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi