Napisano 15 Czerwiec 200915 l Witam! Mam kilka skrzynek email, rowniez na Gmailu. Jest tam opcja dzieki ktorej, mozna siagac z innych kont poczte na skrzynke Gmail. Pobieranie dziala bez zarzutu. Problem w tym, ze kiedy chce odpowiadac na maile przyslane na inne skrzynki to odpowiedz jest ona wysylana z adresu Gmail. Nawet kiedy ustawie w panelu gmaila "Odpowiadaj z tego samego adresu, na który została wysłana wiadomość" wiadomosc domyslnie jest wysylana z adresu Gmail. Czy ktos z Was korzysta z tych rowiazan i ma/mial takie same problemy?
Napisano 15 Czerwiec 200915 l Import a wysyłanie z innych adresów to 2 różne opcje. W ustawieniach masz Wyślij pocztę jako: i tam konfigurujesz Wyślij pocztę z innego adresu i konfigurujesz. Gdy odpowiadasz na emaila i chcesz odpisać z adresu na który on przyszedł to podczas edytowania emaila klikasz na Zmień obok adresu nadawcy. Nie ma prawa to nie działać jeśli dobrze skonfigurowałeś. Używam Gmaila w całej mojej firmie dla pracowników i powiem że nie ma lepszej.
Napisano 15 Czerwiec 200915 l Autor Ok, mam przycisk zmien i po kliknieciu pojawia sie lista w wyborem skrzynki. Ale co mam zrobic kiedy korzystam z Outlooka a nie z interface'u Gmaila? Tam juz nie moge kliknac na przycisk "Zmien".