Napisano 31 Marzec 200420 l powyrzucalam troche pracek ktore byly juz \"nieswieze\" i zastapilam je nowymi mam nadzieje ze nie macie nic przeciwko :) zachecam do wrzucania tu swoich pracek:)
Napisano 12 Kwiecień 200420 l Kiniu coraz lepsze te szkice :) Gitarzysta sie chyba juz powtarza ;) ale reszta , szczegolnie 1-3 sa naprawde fajne.
Napisano 12 Kwiecień 200420 l Spoko pracki poza tym że praktycznie do każdej można się przyczepić ;-)
Napisano 18 Kwiecień 200420 l dla mnie spoko przecierz do kazdej pracki mozna sie przyczepic ale po co wiec ja sie nie czepiam kazdy zreszta wie zazwyczaj jakie bledy popelnia :)
Napisano 19 Kwiecień 200420 l Autor thx za kilka dni wrzuce pare nowych pracek i zapraszam do krytyki widze moje bledy choc musze przyznac ze w cudzych pracach szybciej je odnajduje :) duzo jeszcze musze sie nauczyc dlatego chetnie poslucham waszych rad :) pozdrawiam
Napisano 25 Kwiecień 200420 l Przez pomylke wrzucilem tu moje prace, przez zbieznosc tematyki pomylilem watek z \"akt - studium antomii człowieka\". Przepraszam Kiniu, juz przenioslem posty :)
Napisano 25 Kwiecień 200420 l Autor nic nie szkodzi a wrecz szkoda ze wycofałes swoje pracki :( byloby o wiele ciekawiej w tym poscie
Napisano 7 Maj 200420 l Autor jak macie to zachecam do wrzucania swoich pracek ... bedzie nieco ciekawiej :) pozdrawiam