Kinia Napisano 31 Marzec 2004 Napisano 31 Marzec 2004 powyrzucalam troche pracek ktore byly juz \"nieswieze\" i zastapilam je nowymi mam nadzieje ze nie macie nic przeciwko :) zachecam do wrzucania tu swoich pracek:)
Cpt.Obvious Napisano 12 Kwiecień 2004 Napisano 12 Kwiecień 2004 Kiniu coraz lepsze te szkice :) Gitarzysta sie chyba juz powtarza ;) ale reszta , szczegolnie 1-3 sa naprawde fajne.
Herman Napisano 12 Kwiecień 2004 Napisano 12 Kwiecień 2004 Spoko pracki poza tym że praktycznie do każdej można się przyczepić ;-)
maydaygs Napisano 18 Kwiecień 2004 Napisano 18 Kwiecień 2004 dla mnie spoko przecierz do kazdej pracki mozna sie przyczepic ale po co wiec ja sie nie czepiam kazdy zreszta wie zazwyczaj jakie bledy popelnia :)
Mortom Napisano 19 Kwiecień 2004 Napisano 19 Kwiecień 2004 A mi sie to podoba, jak by to okreslił mój kompel z ławki SPOX!
Kinia Napisano 19 Kwiecień 2004 Autor Napisano 19 Kwiecień 2004 thx za kilka dni wrzuce pare nowych pracek i zapraszam do krytyki widze moje bledy choc musze przyznac ze w cudzych pracach szybciej je odnajduje :) duzo jeszcze musze sie nauczyc dlatego chetnie poslucham waszych rad :) pozdrawiam
leander Napisano 25 Kwiecień 2004 Napisano 25 Kwiecień 2004 Przez pomylke wrzucilem tu moje prace, przez zbieznosc tematyki pomylilem watek z \"akt - studium antomii człowieka\". Przepraszam Kiniu, juz przenioslem posty :)
Kinia Napisano 25 Kwiecień 2004 Autor Napisano 25 Kwiecień 2004 nic nie szkodzi a wrecz szkoda ze wycofałes swoje pracki :( byloby o wiele ciekawiej w tym poscie
Kinia Napisano 7 Maj 2004 Autor Napisano 7 Maj 2004 jak macie to zachecam do wrzucania swoich pracek ... bedzie nieco ciekawiej :) pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi