kamilj76 Napisano 21 Czerwiec 2009 Share Napisano 21 Czerwiec 2009 Witam. Krótko mówiąc zaczynam, od 4 miesięcy zajmuje sie tym na co dzień ucząc sie. Ponieważ pierwszy raz zamieszczam prace prosze o wyrozumialosc w kwestii rozmiarów i formatów itd. Zamieszczam, żeby usłyszeć jakąś konstruktywną krytykę. Z góry dzieki wszystkim za komentarz. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość monolith Napisano 21 Czerwiec 2009 Share Napisano 21 Czerwiec 2009 (edytowane) ciekawy projekt Edytowane 21 Czerwiec 2009 przez monolith Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elimo Napisano 21 Czerwiec 2009 Share Napisano 21 Czerwiec 2009 Witam, W jaki sposób zrobiłeś roślinność, pnącza na budynku?? Według mnie zbyt mocny displacement na podłożu a za słaby na elewacji. Przydałyby się też jakieś odbicia na tym kamieniu. Pobawiłbłbym się też color mapingiem. W czym wogóle to robiłeś??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 21 Czerwiec 2009 Share Napisano 21 Czerwiec 2009 ivy generator Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilj76 Napisano 21 Czerwiec 2009 Autor Share Napisano 21 Czerwiec 2009 tak ivy genertor od guru, 3DS 2009, vray SP2, shop Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość szysia565 Napisano 21 Czerwiec 2009 Share Napisano 21 Czerwiec 2009 Podobają mi się kamyczki na podłożu... Jedyne co bym w nich zmienił, to dodał bym lekkich nierówności, tak aby wyglądały jak wysypane na ziemi a nie na posadce ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neiraa Napisano 22 Czerwiec 2009 Share Napisano 22 Czerwiec 2009 No tło jest zdecydowanie za ciemne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilj76 Napisano 22 Czerwiec 2009 Autor Share Napisano 22 Czerwiec 2009 dzieki wszystkim, kamyczki to jakas moja tekstura z shopa, displace zmniejszyłem, zmienilem cienie i kamień jest inny ale czy lepszy nie wiem. teraz nie czarowałem w shopie bo i nie ma z czym tak na prawde. zamieniłem te chmurki na zwykly vray narazie. a propos wie ktos moze czy przy vray camerze tła robi sie z jakis zdjeć czy raczej przez te ustawienia exposure itd unikacie tej techniki? Bo przy kamerze maxa takie tła robione z vraylighta lepiej wychodzą, chyba ze ja cos mieszam. no nic wiec jak ktos coś chce dorzucić będzi mi miło, pozdrawiam P.S. szysia565 własnie sie zabieram za porpawe groundu :) dziek iza uwagi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilj76 Napisano 22 Czerwiec 2009 Autor Share Napisano 22 Czerwiec 2009 teraz widze ze cos chrzanie chyba z zapisem w shopie do jpg, na drugi raz wrzuce na jakis ImageShack Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi