Napisano 21 Czerwiec 200915 l Witam. Krótko mówiąc zaczynam, od 4 miesięcy zajmuje sie tym na co dzień ucząc sie. Ponieważ pierwszy raz zamieszczam prace prosze o wyrozumialosc w kwestii rozmiarów i formatów itd. Zamieszczam, żeby usłyszeć jakąś konstruktywną krytykę. Z góry dzieki wszystkim za komentarz. Pozdrawiam
Napisano 21 Czerwiec 200915 l Witam, W jaki sposób zrobiłeś roślinność, pnącza na budynku?? Według mnie zbyt mocny displacement na podłożu a za słaby na elewacji. Przydałyby się też jakieś odbicia na tym kamieniu. Pobawiłbłbym się też color mapingiem. W czym wogóle to robiłeś???
Napisano 21 Czerwiec 200915 l Podobają mi się kamyczki na podłożu... Jedyne co bym w nich zmienił, to dodał bym lekkich nierówności, tak aby wyglądały jak wysypane na ziemi a nie na posadce ;)
Napisano 22 Czerwiec 200915 l Autor dzieki wszystkim, kamyczki to jakas moja tekstura z shopa, displace zmniejszyłem, zmienilem cienie i kamień jest inny ale czy lepszy nie wiem. teraz nie czarowałem w shopie bo i nie ma z czym tak na prawde. zamieniłem te chmurki na zwykly vray narazie. a propos wie ktos moze czy przy vray camerze tła robi sie z jakis zdjeć czy raczej przez te ustawienia exposure itd unikacie tej techniki? Bo przy kamerze maxa takie tła robione z vraylighta lepiej wychodzą, chyba ze ja cos mieszam. no nic wiec jak ktos coś chce dorzucić będzi mi miło, pozdrawiam P.S. szysia565 własnie sie zabieram za porpawe groundu :) dziek iza uwagi
Napisano 22 Czerwiec 200915 l Autor teraz widze ze cos chrzanie chyba z zapisem w shopie do jpg, na drugi raz wrzuce na jakis ImageShack