Gość woren94 Napisano 22 Czerwiec 2009 Napisano 22 Czerwiec 2009 Mam problem bo posiadam 3d maxa bez vraya. Poszukuję osoby która by robiła grafiki w 3d które potem mi się przydadzą w obróbce 2d. Robie w GIMPie (potrafię uzyskać efekty robione w PSie...). Jestem w stanie zaoferować coś w zamian. Nie stety nie mam czasu się rozpisywać. Dużo napisałem tutaj: wiktor94.deviantart.com. Grafiką zajmuje się już od 3 lat czyli jestem obeznany w temacie GG: 8950601 EDIT: Nie wiem czy trafiłem do dobrego dzału, jeżeli nie to przepraszam ;/. Prosiłbym moderatora o przesunięcie a jak nie ma takiej opcji to pozostawienie wątku przez max 2 dni
mirach Napisano 22 Czerwiec 2009 Napisano 22 Czerwiec 2009 Nie wiem jak cie uswiadomic, ale vray nie jest potrzebny do robienia grafiki 3d.
Gość woren94 Napisano 22 Czerwiec 2009 Napisano 22 Czerwiec 2009 Ma wiele przydatnych materiałów (np. czarne szkło) którego nie mogłem od kilku godzin stałego szuakania znaleźć za free...
streaker Napisano 22 Czerwiec 2009 Napisano 22 Czerwiec 2009 Nie wiem czy wiesz, ale materiały można zrobić samemu (a tym bardziej taki jak piszesz), zamiast szukać na necie. Nie potrzeba do tego jakiejś kosmicznej wiedzy, to nie mechanika kwantowa.
Gość woren94 Napisano 22 Czerwiec 2009 Napisano 22 Czerwiec 2009 Być może winą jest to że jestem nowicjuszem :P Ale i tu nowy problem się rodzi... Mniej więcej miałem z tym styczność ale jak dla mnie to jest skomplikowane
mirach Napisano 22 Czerwiec 2009 Napisano 22 Czerwiec 2009 Jak jestes nowicjuszem to poczytaj o mozliwosciach jakie ci daje Max, bo tam masz mental raya, do niego tez znajdziesz darmowe materialy na sieci, a mozliwosci ma porownywalne do vraya.
Badyl Napisano 24 Czerwiec 2009 Napisano 24 Czerwiec 2009 Grafiką zajmuje się już od 3 lat czyli jestem obeznany w temacie Być może winą jest to że jestem nowicjuszem :P a co oferujesz w zamian hehe :)?
Rekomendowane odpowiedzi