Gość _bg_ Napisano 27 Czerwiec 2009 Share Napisano 27 Czerwiec 2009 Witam. Potrzebuje pomocy! Po formacie komputera jeszcze raz wgrałam swojego 3dsmaxa9 i vraya90. ale nie czyta mi poprawnie plików. jak je otwieram to wyskakuje mi okno: http://www.speedyshare.com/929796285.html Odinstalowywałam i instalowałam program chyba już 4 razy... bez zmian... Proszę o pomoc, co mam zrobić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gosc Napisano 27 Czerwiec 2009 Share Napisano 27 Czerwiec 2009 zgaduje, Windows Vista, nie instalowales i nie pracujesz na koncie administratora... wiec pliki ci sie nie wkopiowaly podczas instalacji... zwroc uwage ze podczas instalacji vraya pojawiaja sie na liscie komunikaty ze nie mozna skopiowac plikow albo odpal instalator jako "Administrator" albo odpalaj Max jako "Administrator", albo wogole wylacz sprawdzanie uprawnien o ile to jakis desktop nie podlaczony do sieci publicznej WAN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość _bg_ Napisano 27 Czerwiec 2009 Share Napisano 27 Czerwiec 2009 wow jakie to było proste :) przy instalowaniu zawsze uruchomiałam pliki jako 'administrator', ale nie działało. Pomogło jak uruchomiłam maxa jako administrator. DZIĘKUJĘ za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kozisoft1 Napisano 15 Październik 2009 Share Napisano 15 Październik 2009 A jak uruchomic maxa lub vray'a jako administrator? Przy załączaniu max nic z opcji do wyboru nie wysklakuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gosc Napisano 15 Październik 2009 Share Napisano 15 Październik 2009 A jak uruchomic maxa lub vray'a jako administrator? Przy załączaniu max nic z opcji do wyboru nie wysklakuje. prawy przycisk... Run as Administrator Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kozisoft1 Napisano 15 Październik 2009 Share Napisano 15 Październik 2009 Nie mogę tego znaleźć Run as Administrator nawet jak klikne PPM ale chyba V-Ray już działa bo jest napisane Vray w material-Editor i są czarne kule chyba jest ok, ale i tak dzięki za odp.:) EDIT: Ale bardzo bym prosił o wyjaśnienie dokładniej jak włączyć admina i czy to w max się załańcza czy też w windows? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gosc Napisano 15 Październik 2009 Share Napisano 15 Październik 2009 Nie mogę tego znaleźć Run as Administrator nawet jak klikne PPM ale chyba V-Ray już działa bo jest napisane Vray w material-Editor i są czarne kule chyba jest ok, ale i tak dzięki za odp.:) EDIT: Ale bardzo bym prosił o wyjaśnienie dokładniej jak włączyć admina i czy to w max się załańcza czy też w windows? na skrocie na pulpicie czy w menu... prawy przycisk myszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kozisoft1 Napisano 15 Październik 2009 Share Napisano 15 Październik 2009 Oto screen, nic takiego nie mam jak klikam PPM... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gosc Napisano 15 Październik 2009 Share Napisano 15 Październik 2009 Oto screen, nic takiego nie mam jak klikam PPM... "Uruchom jako" skad mialem wiedziec ze masz PL :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kozisoft1 Napisano 15 Październik 2009 Share Napisano 15 Październik 2009 Tak zrobiłem i dalej jest przy ładowaniu deetee-VRay_Compilation_hkropinski, Missing Dlls, (deetee-VRay_Compilation_hkropinski-to te materily co można pobrać na forum) http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=34003 Coś źle robię tylko nie wiem co :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loki Napisano 15 Październik 2009 Share Napisano 15 Październik 2009 pewnie masz starszą wersję v-raya niż hkropinski mial zapisując i tworząc te materiały. Zainstaluj sobie najnowszą i będzie działać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kozisoft1 Napisano 15 Październik 2009 Share Napisano 15 Październik 2009 oj najnowszej nie mam, mam sp2 a sp3 już podobno jest... chyba muszę się skusić aby pobrać:) ile to wkońcu pieniędzy trzeba inwestować żeby się pobawić w takim programie i nie mieć korzyści hehe:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi