Skocz do zawartości

Missing Dlls_problem

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam. Potrzebuje pomocy! Po formacie komputera jeszcze raz wgrałam swojego 3dsmaxa9 i vraya90. ale nie czyta mi poprawnie plików. jak je otwieram to wyskakuje mi okno: http://www.speedyshare.com/929796285.html Odinstalowywałam i instalowałam program chyba już 4 razy... bez zmian... Proszę o pomoc, co mam zrobić?

• Odpowiedzi 11
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Napisano

zgaduje, Windows Vista, nie instalowales i nie pracujesz na koncie administratora... wiec pliki ci sie nie wkopiowaly podczas instalacji... zwroc uwage ze podczas instalacji vraya pojawiaja sie na liscie komunikaty ze nie mozna skopiowac plikow

albo odpal instalator jako "Administrator" albo odpalaj Max jako "Administrator", albo wogole wylacz sprawdzanie uprawnien o ile to jakis desktop nie podlaczony do sieci publicznej WAN

Napisano

wow jakie to było proste :) przy instalowaniu zawsze uruchomiałam pliki jako 'administrator', ale nie działało. Pomogło jak uruchomiłam maxa jako administrator. DZIĘKUJĘ za pomoc.

Napisano

A jak uruchomic maxa lub vray'a jako administrator? Przy załączaniu max nic z opcji do wyboru nie wysklakuje.

Napisano
A jak uruchomic maxa lub vray'a jako administrator? Przy załączaniu max nic z opcji do wyboru nie wysklakuje.

prawy przycisk... Run as Administrator

Napisano

Nie mogę tego znaleźć Run as Administrator nawet jak klikne PPM ale chyba V-Ray już działa bo jest napisane Vray w material-Editor i są czarne kule chyba jest ok, ale i tak dzięki za odp.:)

EDIT:

Ale bardzo bym prosił o wyjaśnienie dokładniej jak włączyć admina i czy to w max się załańcza czy też w windows?

Napisano
Nie mogę tego znaleźć Run as Administrator nawet jak klikne PPM ale chyba V-Ray już działa bo jest napisane Vray w material-Editor i są czarne kule chyba jest ok, ale i tak dzięki za odp.:)

EDIT:

Ale bardzo bym prosił o wyjaśnienie dokładniej jak włączyć admina i czy to w max się załańcza czy też w windows?

na skrocie na pulpicie czy w menu... prawy przycisk myszy

Napisano

Oto screen, nic takiego nie mam jak klikam PPM...

b00xz.th.jpg

Napisano
Oto screen, nic takiego nie mam jak klikam PPM...

b00xz.th.jpg

"Uruchom jako"

skad mialem wiedziec ze masz PL :P

Napisano

oj najnowszej nie mam, mam sp2 a sp3 już podobno jest... chyba muszę się skusić aby pobrać:) ile to wkońcu pieniędzy trzeba inwestować żeby się pobawić w takim programie i nie mieć korzyści hehe:)