Skocz do zawartości

Missing Dlls_problem

Gość _bg_

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 11
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

zgaduje, Windows Vista, nie instalowales i nie pracujesz na koncie administratora... wiec pliki ci sie nie wkopiowaly podczas instalacji... zwroc uwage ze podczas instalacji vraya pojawiaja sie na liscie komunikaty ze nie mozna skopiowac plikow

albo odpal instalator jako "Administrator" albo odpalaj Max jako "Administrator", albo wogole wylacz sprawdzanie uprawnien o ile to jakis desktop nie podlaczony do sieci publicznej WAN

wow jakie to było proste :) przy instalowaniu zawsze uruchomiałam pliki jako 'administrator', ale nie działało. Pomogło jak uruchomiłam maxa jako administrator. DZIĘKUJĘ za pomoc.

Nie mogę tego znaleźć Run as Administrator nawet jak klikne PPM ale chyba V-Ray już działa bo jest napisane Vray w material-Editor i są czarne kule chyba jest ok, ale i tak dzięki za odp.:)

EDIT:

Ale bardzo bym prosił o wyjaśnienie dokładniej jak włączyć admina i czy to w max się załańcza czy też w windows?

Nie mogę tego znaleźć Run as Administrator nawet jak klikne PPM ale chyba V-Ray już działa bo jest napisane Vray w material-Editor i są czarne kule chyba jest ok, ale i tak dzięki za odp.:)

EDIT:

Ale bardzo bym prosił o wyjaśnienie dokładniej jak włączyć admina i czy to w max się załańcza czy też w windows?

na skrocie na pulpicie czy w menu... prawy przycisk myszy

oj najnowszej nie mam, mam sp2 a sp3 już podobno jest... chyba muszę się skusić aby pobrać:) ile to wkońcu pieniędzy trzeba inwestować żeby się pobawić w takim programie i nie mieć korzyści hehe:)