Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Tutorial ten, mimo że starałem się go napisać jak najbardziej łopatologicznie, nie jest przeznaczony dla osób zaczynających przygodę z ZBrushem. Powinieneś już wiedzieć, co to jest retopologia i przynajmniej próbować jej używać.

Niestety, nie mogę już napisać kokieteryjnie, że jest to mój pierwszy tutorial i inne tam pierdy. Nie proszę również o wyrozumiałość (bo to nie egzamin a zwykła chęć zabłyśnięcia w doborowym Towarzystwie) ale o ewentualne merytoryczne ustosunkowanie się do problemu. Prawdą jest, że nie jestem specem od ZBrusha i problem, który opisuję, spotkał mnie samego. Rozwiązałem go samodzielnie a ponieważ nie znalazłem na forum nic na ten temat - postanowiłem go opisać.

link do tutoriala: http://waza3d.republika.pl/vr/To_m_t_d.pdf

.wysiwyg { background-attachment: scroll; background-repeat: repeat; background-position: 0% 0%; background-color: #cccccc; background-image: none; color: #333333; font-family: Verdana, Arial, Arial; font-style: normal; font-variant: normal; font-weight: 400; font-size: 10pt; line-height: normal } p { margin: 0px; } .inlineimg { vertical-align: middle; }.wysiwyg { background-attachment: scroll; background-repeat: repeat; background-position: 0% 0%; background-color: #cccccc; background-image: none; color: #333333; font-family: Verdana, Arial, Arial; font-style: normal; font-variant: normal; font-weight: 400; font-size: 10pt; line-height: normal } p { margin: 0px; } .inlineimg { vertical-align: middle; }

Edytowane przez waza

• Wyświetleń 2,9k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi