Gość _bg_ Napisano 2 Lipiec 2009 Share Napisano 2 Lipiec 2009 Kolejny problem :) mam maxa9 z vrayem90 i po wciśnięciu F9 nagle zaczął mi się pojawiać 'sympatyczny' komunikat: http://www.speedyshare.com/969456462.html jak na razie nie przeinstalowywałam programu... chyba nie mam szczęścia do tego programu :| proszę o pomoc! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
La R Napisano 2 Lipiec 2009 Share Napisano 2 Lipiec 2009 Za mało pamięci, uszkodzona pamięć, uszkodzona scena - to najbardziej typowe powody. Możesz też zmienić rozmiar przydzielanej dynamicznie pamięci w zakładce system vraya. Jest jeszcze jeden możliwy powód...z licencjonowanym vrayem nie ma tyle problemów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Traitor Napisano 2 Lipiec 2009 Share Napisano 2 Lipiec 2009 Na licencjonowanym takze takie cuda wyskakuja. Zazwyczaj na ciezkich scenach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi