cmx Napisano 1 Kwiecień 2004 Napisano 1 Kwiecień 2004 jest chyba troszke krzywo w dwoch miejscach. grill tez jakby nieco niedopasowany. ale mojego zdania nie bierz powaznie, na tym forum jestem w sumie nowy.
Mr. White Napisano 1 Kwiecień 2004 Napisano 1 Kwiecień 2004 przede wszystkim render skopany - wszystko wygląda jakby było płaskie, np. przejście z maski na bok samochodu. Cmx - chyba znam cie ze sceny gta? czy cie z kimś myle?
Wichur Napisano 1 Kwiecień 2004 Napisano 1 Kwiecień 2004 ładny model wybrałeś ale są niedociągnięcia ... Cmx - chyba znam cie ze sceny gta? czy cie z kimś myle? To prawda ,że CMX jest ze sceny gta ...co prada ja też..:D
sikham Napisano 1 Kwiecień 2004 Napisano 1 Kwiecień 2004 narazie cieżko oceniać to co pokazałeś bo robisz metodą od ogółu do szczegółu jednak radziłbym Ci już teraz pociąć go na cześci przynajmniej mi sie łatwiej tak modeluje ale każdy robi jak woli (jak umnie ;))
Mr. White Napisano 1 Kwiecień 2004 Napisano 1 Kwiecień 2004 Tia, tak samo jak ja ( tam miałem nicka Kamil ). No to chociaż jestem tu nowy to już mam znajomości. Ale już nie offtopicuje :)
Rekomendowane odpowiedzi