vbl_ Napisano 9 Lipiec 2009 Napisano 9 Lipiec 2009 (edytowane) witam, nad tym czymś pracuje już bardzo dlugo, swego czasu pokazywałem go na smcars, teraz nadszedł czas na rodzime forum. projekt nie ma ogólnych założeń, ponieważ ciągle się zmienia jego koncepcja. stara koncepcja zakładała pojazd wojskowy z działem na pace, nowa go lekko ucywilizowała. prace nadal trwają. Edytowane 9 Lipiec 2009 przez vbl_
Stalker Napisano 9 Lipiec 2009 Napisano 9 Lipiec 2009 Wyglada calkiem niezle, szczegolnie ze poprawiles opony na tym ostatnim. Jedyne co to wydech bym wyzej umiescil jak przy rasowych terenowkach, zeby pojazd nie zaliczyl zgonu po wjezdzie do troche glebszej wody:D
witjah Napisano 9 Lipiec 2009 Napisano 9 Lipiec 2009 kawał dobrej roboty, mam nadzieje ze z przodu dodasz mu jakis grill czy inną siatkke , bo ten pusty plane dosc ubogo wyglada, poza tym cacy, jedziesz dalej
vbl_ Napisano 9 Lipiec 2009 Autor Napisano 9 Lipiec 2009 hm.... ten ostatni to jest stara wersja, ta niby militarna. te 3 pierwsze przedstawiaja jego obecna postac. z wydechem walczylem, ale nie mam pomysly jak po wyprowadzic. narazie bedzie jak jest. z przodu oczywiscie jest zabudowa. tylko na renderach jej nie bylo zeby pokazac dyfer. pare detali:
Stalker Napisano 9 Lipiec 2009 Napisano 9 Lipiec 2009 Wydech mozna pod progami bocznymi pociagnac i zeby koncowki wystawaly w gore zaraz przed tylnymi blotnikami, takie dwa kominy:D Wiecej agresji by dodaly.
tamb Napisano 9 Lipiec 2009 Napisano 9 Lipiec 2009 uuu zajebiste :) dawaj jakies lepsze rendery bo tak to nie prezentuje sie tak pieknie jakby moglo , i o siatke poprosze ! powodzenia:)
vbl_ Napisano 9 Lipiec 2009 Autor Napisano 9 Lipiec 2009 siatex na zamowienie: jak by kogos interesowalo to tam jest 813 tys poly. moglo by byc mniej, ale zdeka przesadzilem i zrobilem nawet wlokno zarnika w halogenach i tym podobne kompletnie zbedne zeczy. pierwsze rendery tego czegos mam z listopada 2007 roku... ps. czemu zalaczniki tak wala po jakosci?
mrkrzysiek Napisano 10 Lipiec 2009 Napisano 10 Lipiec 2009 ładny model poza oponami ja bym je wymienił
Gość szysia565 Napisano 12 Lipiec 2009 Napisano 12 Lipiec 2009 ps. czemu zalaczniki tak wala po jakosci? Jeśli dobrze zrozumiałem to miała byś lepsza... Polecam wrzucanie pliczków bezpośrednio na serwer (np. http://pl.tinypic.com/?t=postupload) a następnie puszczanie na forum linków. Tudzież robienie czegoś takiego: link do obrazka wtedy obrazki będą się wyświetlały od razu w poście :) Ps. Co do tematu, to model wypas :) Czekam na równie dobre oteksturowanie. Pozdrawiam :)
vbl_ Napisano 12 Lipiec 2009 Autor Napisano 12 Lipiec 2009 na smcars tez mi mowia o dobrym texturowaniu, ale ja nie potrafie robic dobrych materialow. narazie mam cos takiego i szczyt dobrego brudu to to nie jest:( pomozecie jakos to dopracowac?
vbl_ Napisano 13 Lipiec 2009 Autor Napisano 13 Lipiec 2009 niezle ziomek wymiata. na ten czas to ja swojego skoncze i zmapuje texporterem. potem pobawie sie w texturki, albo i nie jak dostane zawalu z braku wiedzy jak:P
Rekomendowane odpowiedzi