Pavulon 13 Napisano 15 Lipiec 2009 Share Napisano 15 Lipiec 2009 Witam.. Po formacie i zasitalowaniu 3ds maxa ni edziałą mi skróty klawiszowe obrotu w viveporcie tj. np. Alt+( wcisnieta Rolka od myszy)+ruch mysza -> poruszanie sie po "orbicie". Nie działa mi..Nigdy nie było tego problmu. Zna ktoś problem. Z gory dzieki. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weapon Of Choice Napisano 15 Lipiec 2009 Share Napisano 15 Lipiec 2009 Może jakieś magiczne aplikacje systemu Windows kłócą się ze skrótami maxa? Tzn. jakieś programy do "szybszej obługi" itp. Wyłącz wszystkie bzdety z menadżera zadań i odpal maxa. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pavulon 13 Napisano 15 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 15 Lipiec 2009 Dzięki Bardzo - dokładnie w tym tkwił problem, nie wiem jeszcze jak i co, bo wyłaczyłem kilka rzeczy naraz. Zaraz zlokalizuje co blokowało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 15 Lipiec 2009 Share Napisano 15 Lipiec 2009 Moze capslocka miales wlaczonego :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weapon Of Choice Napisano 15 Lipiec 2009 Share Napisano 15 Lipiec 2009 Moze capslocka miales wlaczonego :) Jak teraz sprawdzam capslock nie przeszkadza w tym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nemo.biker Napisano 15 Lipiec 2009 Share Napisano 15 Lipiec 2009 strzelam: masz myszkę logitecha i zainstalowałeś do niej drivery? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pavulon 13 Napisano 15 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 15 Lipiec 2009 Strzał w 10...Już odinstalowałem, wszystko działa OK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi