haky Napisano 17 Lipiec 2009 Share Napisano 17 Lipiec 2009 Witam własnie pracuje nad Postacią smoka. Ma byc to mały niezdara tylu mial dwie kulki jedna popsuł a druga zgubił. Ma byc postacią naszej firmy. Dodatkowo nei ma on pojecia ze jest wypełniony powietrzem. Specjalnie nie dalem tu efektu prawdziwej zabawki czyli spawow i miejsc gdzie sie marszczy. mial byc niby prawdziwy ale w wentylem zeby mozna było w razie czego spuscic z niego powietrze (jak by nabroił za bardzo)... chetnie poznam wasza opinie i sugestie dotyczace tego projektu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-hpx- Napisano 17 Lipiec 2009 Share Napisano 17 Lipiec 2009 heh świetnie namalowany, specem nie jestem ale mi się podoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IN Flaamess Napisano 18 Lipiec 2009 Share Napisano 18 Lipiec 2009 nie abym sie czepial...ale czemu on jest jednoreki ?:D bo lewej nie widze, ani ramienia ani nic co dawalo by poczatek reki...:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
haky Napisano 18 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 18 Lipiec 2009 reka jest za noga. Nie pokazalem jej bo za duzo by sie tam juz dzialo a takjest schowana dla podtrzymania ciala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prrrszalony Napisano 18 Lipiec 2009 Share Napisano 18 Lipiec 2009 Okaleczyłeś go! Przyznaj się! Mogłeś dać inną fakturę drewna i papieru. Teraz wygląda to mało ciekawie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr Pank Napisano 18 Lipiec 2009 Share Napisano 18 Lipiec 2009 no co, mi sie podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 19 Lipiec 2009 Share Napisano 19 Lipiec 2009 Fajne. Czepiłbym się tylko mimiki...ale to już moje zboczenie takie. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi