god_of_dump Napisano 18 Lipiec 2009 Share Napisano 18 Lipiec 2009 Witajcie Forumowicze! Mam drobny klopot z oknami w 3ds max. Otoz swego czasu korzystalem z dwoch monitorow i czesc okienek np. Render setup (F10) zostalo przeniesione przeze mnie na obszar drugiego monitora. Niestety sytuacja zyciowa mnie zmusila odlaczyc drugi monitor co spowodowalo problem taki, ze przeniesione okienka "zostaly" na jego obszarze i sa aktualnie dla mnie niewidoczne. Szukalem rozwiazania problemu, ale bez powodzenia. Jak programy adobiego sobie automatycznie poradzily z tym problemem, tak 3ds nie bardzo...czy ktos z Was wie jak zrestartowac polozenie okienek do stanu domyslnego? z gory dziekuje za pomocne mi odp :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
god_of_dump Napisano 18 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 18 Lipiec 2009 No i jak to w zyciu bywa, po napisaniu posta znalazlem rozwiazanie problemu, ktore jest skuteczne... zatem, gdyby kogos spotkalo to samo to oto link, gdzie jest umieszczony skrypt, ktory restartuje pozycje okienek. http://scriptspot.com/3ds-max/reset-windows [patrz tabelka Attachment] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi