Napisano 21 Lipiec 200915 l Witam wszystkich. To mój pierwszy projekt który umieszczam na tym forum, nie mam już do niego sił także aktualizacji nie będę robił :).Zajmuję się teraz czymś innym, mile widziane wszelakie komentarze. 3Ds max9/mental ray/PS [ATTACH]64883[/ATTACH] [ATTACH]64826[/ATTACH] [ATTACH]64835[/ATTACH] Edytowane 25 Lipiec 200915 l przez bbandi
Napisano 21 Lipiec 200915 l no przydało by się jakieś dobre studio, jakieś teksturki, ale i tak jest git pozdro
Napisano 25 Lipiec 200915 l Autor Witam. Jednak zdołałem zdobyć odrobinę sił rezultatem tego jest scenka którą dorzuciłem. Zachęcam do komentowania:).
Napisano 27 Lipiec 200915 l A mi się skojarzył z Panem Samochodzikiem nie wiedzieć czemu ? Czyżby jakiś remake ? Jeśli to wóz bojowy to proponowałbym kolory maskujące a nie na pustynie w blue metalic ;) Pozdrawiam
Napisano 28 Lipiec 200915 l Model fajny, ale materiały trochę leżą i jakiś render porządny by się przydał.
Napisano 28 Lipiec 200915 l Autor Idaho - nie to nie jest remake "pana samochodzika" to mój własny pomysł:). Myślałem na kolorem maskującym ale jakoś mi ten niebieski bardziej przypasił. Wiem że mogłem jeszcze nad nim popracować ale za długo już nad nim siedziałem i mi zbrzydł teraz pracuję nad czymś nowym, świerzym:). Wormer - cięszę się że Ci sie podoba model, nad renderem pracuje cały czas, uczę się ale po wielu ustawieniach światła i wszystkiego stwierdziłem że mam już dość:), może mój kolejny projekt wyjdzie lepiej...zobaczymy.