bbandi Napisano 21 Lipiec 2009 Share Napisano 21 Lipiec 2009 (edytowane) Witam wszystkich. To mój pierwszy projekt który umieszczam na tym forum, nie mam już do niego sił także aktualizacji nie będę robił :).Zajmuję się teraz czymś innym, mile widziane wszelakie komentarze. 3Ds max9/mental ray/PS [ATTACH]64883[/ATTACH] [ATTACH]64826[/ATTACH] [ATTACH]64835[/ATTACH] Edytowane 25 Lipiec 2009 przez bbandi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bielik93 Napisano 21 Lipiec 2009 Share Napisano 21 Lipiec 2009 Tylko miniaturka czy beda jeszcze jakies inneujecia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 21 Lipiec 2009 Share Napisano 21 Lipiec 2009 no przydało by się jakieś dobre studio, jakieś teksturki, ale i tak jest git pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bbandi Napisano 22 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 22 Lipiec 2009 Bielik - dałem już rendera Indian - dzięki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bielik93 Napisano 22 Lipiec 2009 Share Napisano 22 Lipiec 2009 Ja bym jedynie nad jakas fajna scena i oponkami popracowal ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bbandi Napisano 25 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 25 Lipiec 2009 Witam. Jednak zdołałem zdobyć odrobinę sił rezultatem tego jest scenka którą dorzuciłem. Zachęcam do komentowania:). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Idaho Napisano 27 Lipiec 2009 Share Napisano 27 Lipiec 2009 A mi się skojarzył z Panem Samochodzikiem nie wiedzieć czemu ? Czyżby jakiś remake ? Jeśli to wóz bojowy to proponowałbym kolory maskujące a nie na pustynie w blue metalic ;) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wormer Napisano 28 Lipiec 2009 Share Napisano 28 Lipiec 2009 Model fajny, ale materiały trochę leżą i jakiś render porządny by się przydał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bbandi Napisano 28 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 28 Lipiec 2009 Idaho - nie to nie jest remake "pana samochodzika" to mój własny pomysł:). Myślałem na kolorem maskującym ale jakoś mi ten niebieski bardziej przypasił. Wiem że mogłem jeszcze nad nim popracować ale za długo już nad nim siedziałem i mi zbrzydł teraz pracuję nad czymś nowym, świerzym:). Wormer - cięszę się że Ci sie podoba model, nad renderem pracuje cały czas, uczę się ale po wielu ustawieniach światła i wszystkiego stwierdziłem że mam już dość:), może mój kolejny projekt wyjdzie lepiej...zobaczymy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi