Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

Witam, może nie mam zbyt dobrego kompa, C2D 4 gb ram i karta zintegrowana intel. Chciałbym wymienić to ostatnie gdyż z każdym "ciekawszym" renderem jest coraz gorzej i czuję że niebawem komp zawiśnie :), szukam karty na pci do 500 pln, ewentualnie moge dorzucić 100-200pln jesli sytuacja tego wymaga ;)

• Odpowiedzi 5
  • Wyświetleń 1,2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Hmm, jesli masz zintegrowaną kartę to czy masz slot na dodfatkową, znaczy się piszesz tutaj o pci, i masz na myśli pci express? Co to za płyta w ogóle?

Napisano
Witam, może nie mam zbyt dobrego kompa, C2D 4 gb ram i karta zintegrowana intel. Chciałbym wymienić to ostatnie gdyż z każdym "ciekawszym" renderem jest coraz gorzej i czuję że niebawem komp zawiśnie :), szukam karty na pci do 500 pln, ewentualnie moge dorzucić 100-200pln jesli sytuacja tego wymaga ;)

Ciekawszym renderem powiadasz. Co do renderingu Karta Ci nie pomoże jedynie podczas edycji projektu w viewporcie będziesz mógł pracować z większą ilością obiektów.

pozdro

Napisano
  • Autor

no.ok jestem nowicjuszem :), to czy warto zmieniać kartę mam intel gma 3100?

Jak nie to dobrze ;]

Napisano

No zależy jak Ci siępracuje. Claude ma na myśli, że karta wpływa tylko na pracę w viewporcie, na jej szybkość i sprawność. Jeśli tam Ci się obraz denerwująco zacina to zmień kartę na przykład na:

http://www.komputronik.pl/index.php/product/75616/Podzespoly-PC/Karty-graficzne/GeForce_with_CUDA_9800_GT_Gigabyte_1GB_HDMI_&_DVI_(PCI-E)_SilentCell.html

czy

http://www.komputronik.pl/index.php/product/76860/Podzespoly-PC/Karty-graficzne/GeForce_with_CUDA_GTS_250_Gainward_1GB_DVI_&_HDMI_(PCI-E).html