Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

witam serdecznie,

Czy ktoś z Was może polecić firmę przewozowa/kurierska która bezpiecznie i w całości przewiezie paczki (w tym PC, rower itp) z jednego miasta do drugiego na terenie Polski?

dokładnie chodzi o przewóz rzeczy ze Słupska do Białegostoku.

byłbym wdzięczny za pomoc,

serdeczności,

pionier.

Edytowane przez Pionier

• Odpowiedzi 7
  • Wyświetleń 1,1k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

przeprowadzki.pl

chociaz chyba postaralbym sie znalezc jakiegos kumpla, znajomego z duzym samochodem, bo wyjdzie duzo, duzo taniej.

Napisano

UPS, DHL na pewno zrobią to porządnie i przewiozą wszystko, ale słono sobie za to policzą, jeśli chodzi o wypożyczenie samochodu to jadąc ze Słupska w stronę Miastka zaraz za Kobylnicą jest dobra wypożyczalnia samochodów (przynajmniej 3 lata temu była, bo korzystałem z ich usług) duży wybór średnio 100 PLN za dobę, z pełnym bakiem wóz dostajesz z pełnym oddajesz.

Napisano

ja sie przeprowadzalem co prawda tylko 25km, ale poszedlem na postoj taxi towarowych, zapytalem sie ile za przewiezienie i ile extra za pomoc we wnoszeniu i calosc imprezy zaknela sie w 250zl :D

i wszystko bylo pod kontrola i nikt mi nie stal nad uchem ze moze "szybciej" albo "ile to jeszcze potrwa"

Napisano

no to ja radze ci kogos zaufanego i w miare sprawdzonego wynajac mi podczas przeprowadzki delikatnie mowiac rozwalili lodowe a najlepsze bylo jak koles sie tlumaczyl i mowil "... to w ramach rekompensaty 5zl zejdziemy z ceny przewozki ..." myslalem ze padne... z firm kurierskich napewno mozna polecic DPD. Ale raczej proponowalbym wynajecie konkretnej firmy bo z kurierami roznie bywa. pozdrawiam powodzenia i udanej przeprowadzki !:)

Napisano
  • Autor

Panowie, dzięki za info, na razie skłaniam się do firmy DPD a jak wyjdzie w praniu napisze po fakcie.

dzięki i pozdrawiam,

pionier.

Napisano
  • Autor

witam,

dla zainteresowanych, ostatecznie wybrałem firmę UPS - ilość paczek: 6, waga: około 50kg, czas dostawy: jeden dzień, cena: 89zl.

imo, bardzo malutko a serwis pierwsza klasa ; )

pozdro i dzięki za pomoc,

pionier.