sebx Napisano 23 Lipiec 2009 Share Napisano 23 Lipiec 2009 Takie jakieś Głośniczki ,komentarze mile widziane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 23 Lipiec 2009 Share Napisano 23 Lipiec 2009 ogólnie może być, bo wygląda to (według mnie) jak głośniki, czepiam się tylko ostrych krawędzi, braku okablowania, jakiś przycisków funkcyjnych pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bielik93 Napisano 23 Lipiec 2009 Share Napisano 23 Lipiec 2009 Po co te glosniki takie wysokie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slide Napisano 23 Lipiec 2009 Share Napisano 23 Lipiec 2009 Bo to kolumny podłogowe i takie właśnie są. Membrany tylko jakieś nijakie, materiałem trzeba pokryć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebx Napisano 23 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 23 Lipiec 2009 Indian pracka jeszcze nie skonczona pod wzgledem szczegułów .Dzieki za komenty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebx Napisano 23 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 23 Lipiec 2009 Pare drobnych poprawek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 23 Lipiec 2009 Share Napisano 23 Lipiec 2009 a gdzie kabelki?? wzorujesz się na czymś, czy lecisz z głowy jak masz refelki to pokaż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebx Napisano 24 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 24 Lipiec 2009 Wzoruję sie na głosniczkach z 3dfx taka gazetka ale aktualnie nie mam jak wrzucic refki bo sa tylko w tej gazetce pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi