Jachu123 Napisano 23 Lipiec 2009 Share Napisano 23 Lipiec 2009 Witam. Chciałbym przedstawić wam mój pierwszy model wykonany w zbrush, Jak narazie to uczę się jego obsługi od wczoraj. Waza była zrobiona na podobieństwo tej z videotutoriala ze strony Zbrusha. Dużo myślałem czy warto dać mój pierwszy model na forum, ale jednak się zdecydowałem ze względu na krytyke, a jak wiadomo krytyka osoby lepszej od siebie jest lepsza niż tutorial. Tak więc liczę że powiecie jakie błędy popełniam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bielik93 Napisano 23 Lipiec 2009 Share Napisano 23 Lipiec 2009 Taki tutek byl na stronce zbrusha. Ogolnie to powodzeina bo troche drogi przed toba jeszcze jest. ;] A waza calkiem cekawa :D I witam na forum ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
simon87pl Napisano 24 Lipiec 2009 Share Napisano 24 Lipiec 2009 no przede wszystkim nacisnij jeszcze raz divide :) i wtedy rob szczegoly Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
khatake Napisano 24 Lipiec 2009 Share Napisano 24 Lipiec 2009 no przede wszystkim nacisnij jeszcze raz divide :) i wtedy rob szczegoly Rany, nigdy w życiu. Na tych wzorkach na środku widać że polygonów masz sporo. Co do samej wazy no to wiesz...przerobiłeś tutka i nawet nie spojrzałeś na refki jakieś żeby dodać jej coś co by ją zbliżyło do wazy która mogłaby istnieć. Ogólnie to nie spodziewaj się krytyki...bo tu nie ma co krytykować. Ot walec z dodatkami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
J|L Napisano 24 Lipiec 2009 Share Napisano 24 Lipiec 2009 nie znam sie na zbrushu ale jak bym cos takiego wymodelowal to bym sikal z radosci nielza waza pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 24 Lipiec 2009 Share Napisano 24 Lipiec 2009 waza ładna, ale od razu do fw... mógł byś ją troszkę jeszcze pomęczyć, ale ogólnie jest spoko pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jachu123 Napisano 25 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 25 Lipiec 2009 Dzięki za powitanie oraz motywujące mnie do dalszej nauki komentarze :), Aż miło mi je czytać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi