Napisano 28 Lipiec 200915 l Witam wszystkich, mam pytanko dotyczące tej właśnie karty co napisałem w temacie, czy podłączenie dwuch takich kart w sli w viscie 64 i max9 64bit coś przyśpieszy w viportach? i czy wogóle dwie kart razem działają podczas modelowania czy nie? Dzieki za jakieś odp i pomoc.
Napisano 28 Lipiec 200915 l z tego co kojaze max nie wykozystuje SLI, chyba ze cos sie zmienilo w nowszych wersjach. Do tego Max jest raczej pod DX optymalizowany, wiec quadro nie daja tam jakiejs strasznej wydajnosci.
Napisano 5 Sierpień 200915 l Kup tą kartę . Dzięki tej karcie dostajesz większą stabilność systemu i programów typu cad i max . Mam również quadro pod vistą x64 . Drivery pod AutoCAD-a Architecture 20010 w viscie -nie uzyskasz wielkiego przyśpieszenia przy kręceniu modelem , ale za to duża stabilność i ogólnie bardziej komfortowa praca i szybsza /otwieranie , toolbarsów , przełączanie miedzy oknami , itd. / W maxie 2009 na performance driverze i fx5800 , conajmniej 2x3 razy szybciej w viewportach niż miałem na 8800GTX . Ale najważniejsza jest stabilność . Fx3450 mozesz kupić od 250-350 zł , to mała kasa za stabilność i święty spokój . Seria fx 3xxx to najbardziej optymalne karty jeżeli chodzi o wydajność/cena . Sam mam zamiar kupić parę kart serii 3xxx do pracy i zastąpić 6600GT i 7600GT a nawet 9800GTX która to fatalnie spisuje się w caddzie pod vistą . Edytowane 5 Sierpień 200915 l przez WIERZBA