CzAk1 Napisano 5 Sierpień 2009 Napisano 5 Sierpień 2009 Dużo się mówi o Hardkorze, jednak warto czasem popatrzeć na inne produkcje, które w Polsce powstają zwłaszcza jeśli profilem podchodzą pod tematykę forum :) Dziś trafiłem w sieci na dość ciekawą informację na temat krótkiej animacji tworzonej przez Jacka Rokosza, a którego produkcją zajmuje się Opus Film. Główny bohater, Robot -- „kosmiczny leśniczy” ląduje w Bieszczadach z misją inspekcji miejscowej fauny i flory. Odkrywa, że ze stacjonującej tu wojskowej bazy armii czerwonej wylewane są do lasu radioaktywne zanieczyszczenia. Robot staje do walki z (powstałym w wyniku eksperymentu), radzieckim superbohaterem w obronie bieszczadzkich zwierząt. Na YouTubie zobaczyć można zapowiedź filmu. O filmie można także poczytać na blogu produkcyjnym. Warto także zerknąć na gazeta.pl oraz opium.org.pl.
walmord Napisano 5 Sierpień 2009 Napisano 5 Sierpień 2009 Ej kolego, ja już założyłem taki wątek w tym dziale http://max3d.pl/forum/showthread.php?t=60971 :)
CzAk1 Napisano 5 Sierpień 2009 Autor Napisano 5 Sierpień 2009 Rajciu :) Istotnie MeaCulpa. Weekendowy nius mi troche uciekł i go nie zauważyłem :) + dla walmorda
Rekomendowane odpowiedzi